Εκοψε βαθμούς από τον πρωταθλητή (vid)

Η Δόξα Δράμας συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις και μετά από την ΑΕΚ, έκοψε βαθμούς και από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Η Δόξα Δράμας συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις και μετά από την ΑΕΚ, έκοψε βαθμούς και από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν μακριά από τη νίκη μετά από εξι αγωνιστικές ενώ για την Δόξα αυτή ήταν η τρίτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα.
 
Ο Μάκης Κατσαβάκης ξεκίνησε το παιχνίδι με το Σέρεμετ κάτω από τα δοκάρια, το Σικαλιά στο αριστερό άκρο, τον Στεργιανό στο δεξί και το Βέρτζο με τον Τριποτσέρη κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Στη μεσαία γραμμή ο Κατσικογιάννης με τον Λίμα ήταν τα δυο αμυντικά χαφ, ο Αμπουμπακάρι μπροστά τους, ο Σοϊλέδης αριστερά, ο Ρούτσης δεξιά και ο Αραβίδης στην κορυφή της επίθεσης σε ένα καθαρό 4-5-1 το οποίο μετατρεπόταν μέσα στο ματς σε 4-2-3-1.

Με το κλασικό 4-2-3-1 παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μέγιερι, αριστερά στην αμυντική γραμμή ο Μαρκάνο, δεξιά ο Τοροσίδης και κεντρικό δίδυμο οι Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλος. Ο Μανιάτης με το Μακούν ήταν σε ρόλο αμυντικού χαφ, με το Φουστέρ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, τον Μιραλάς αριστερά, το Φετφατζίδη δεξιά και τον Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Με τη διαφορά δυναμικότητας σε πολύ υψηλά επίπεδα, ο Ολυμπιακός μπήκε στο Καυταντζόγλειο με σκοπό να τελειώσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε την υπόθεση νίκη, ώστε να μην μπει σε περιπέτειες και την πατήσει όπως η ΑΕΚ πριν λίγες μέρες.
Οι ερυθρόλευκοι έψαχναν ένα γρήγορο γκολ για να μην επιτρέψουν στους Δραμινούς να κλειστούν στην εστία τους.

Μάλιστα θα μπορούσαν να το έχουν πετύχει πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, όταν ο Μιραλάς ύστερα από την κάθετη του Φουστέρ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σέρεμετ όμως το πλασέ του κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι της εστίας της Δόξας.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους και να διασπάσει τη πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή της Δόξας.
Στο 21ο λεπτό ο Φουστέρ έπαιξε το 1-2 με το Μιραλάς με το Βέλγο να βγαίνει μόνος του απέναντι στο Σέρεμετ του έφυγε όμως το κοντρόλ και ο τερματοφύλακας της Δόξας μπλόκαρε την μπάλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν ψηλά όμως η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των «μαυραετών», δεν επέτρεψε στους πρωταθλητές να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία του Σέρεμετ καθώς και ο Πάντελιτς ήταν μπλοκαρισμένος από την άμυνα της Δόξας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Βαλβέρδε να ρίχνει στο ματς τους Τζιμπούρ και Γέστε στην θέση των Πάντελιτς και Φουστέρ, θέλοντας να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική και παράλληλα περισσότερο δημιουργική στο παιχνίδι της.
Παρ όλα αυτά η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τη Δόξα στο 47’με τον Αραβίδη να βγάζει τον Αμπουμπακάρι μόνο του απέναντι από το Μέγιερι αλλά ο μέσος των Δραμινών δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 61ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Ο Μιραλάς σέντραρε από αριστερά, ο Τζιμπούρ έπιασε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος σούταρε με το Σέρεμετ να αποκρούει εξ επαφής με τα πόδια.
 Όσο περνούσε ο χρόνος το άγχος έκανε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ακόμα πιο βαριά με τους ποδοσφαιριστές της Δόξας να κλείνονται ακόμα περισσότερο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσουν στο γκολ, με τον Βαλβέρδε μάλιστα να περνάει τον Μέλμπεργκ σαν δεύτερο σέντερ φορ στα δέκα τελευταία λεπτά.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με  αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο μηδέν.

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 16η
Αγώνας: Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνων)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης):  Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης, Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης, Στεριανος

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Μακούν

Top Video


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.