Αναμονή για τον Ζιλμπέρτο

Λίγες ημέρες παράταση πήρε η οριστική απάντηση του Ζιλμπέρτο Σίλα στην πρόταση, που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Λίγες ημέρες παράταση πήρε η οριστική απάντηση του Ζιλμπέρτο Σίλα στην πρόταση, που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Βραζιλιάνος μελετάει τα δεδομένα και αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση τις προσεχείς ημέρες. Στις τάξεις των “πράσινων’ επικρατεί αισιοδοξία, πως τελικά η απάντηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή θα είναι θετική και πως θα κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, το προσεχές χρονικό διάστημα. 

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του “τριφυλλιού” θα προχωρήσουν τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής σεζόν, καθώς δε θέλουν να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ο Αντρέα Στραματσιόνι έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών από την ξένη αγορά, ενώ η προσοχή όλων έχει στραφεί και εντός των συνόρων, όπου το “τριφύλλι” αναζητά Έλληνες παίκτες, για να στελεχώσει το ρόστερ του.

Από εκεί και πέρα, οι “πράσινοι” ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από το “τριφύλλι”, ακόμα και σε περίπτωση Grexit. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθειά του, για την επιστροφή του “τριφυλλιού” στους τίτλους και αναζητεί λύσεις, ώστε να καλυφθούν οι απώλειες των εσόδων από μια συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν τελικά ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση από την παγκόσμια ομοσπονδία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.