Γεωργάτος: «Να λειτουργήσουν θετικά οι απουσίες»

Αισιόδοξος πως οι απουσίες του Ολυμπιακού μπορεί να επιδράσουν θετικά στην ομάδα, εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Αισιόδοξος πως οι απουσίες του Ολυμπιακού μπορεί να επιδράσουν θετικά στην ομάδα, εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως οι παίκτες που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τις απουσίες, θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι των «αιωνίων». Ο Γεωργάτος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Γαλλία
«Πραγματικά έχει φοβερό πρόβλημα, αφού του λείπουν αρκετοί βασικοί και σημαντικοί παίκτες που κάνουν τη διαφορά στην ομάδα. Οι παίκτες που θα κληθούν να παίξουν, θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και καμιά φορά αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά. Η ομάδα τσιτώνεται, επειδή ξέρει ότι λείπουν παίκτες, και δεν θέλει να κάνει μία κακή εμφάνιση».

Για την παρουσία του Τοροσίδη στο δεξί άκρο ή στον άξονα
«Πιστεύω ότι ο Τοροσίδης έχει δείξει σε πολλά ματς – στην Εθνική και στον Ολυμπιακό – ότι μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και να βοηθήσει αρκετά. Σε ένα τέτοιο ματς δεν πάμε να παίξουμε την μπάλα της ζωής μας, αλλά να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα και βάζουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που έχουμε. Θεωρώ προτιμότερο να παίξει στα δεξιά ο Μανιάτης και στο κέντρο ο Τοροσίδης».

Για το σαββατιάτικο ντέρμπι
«Ο Παναθηναϊκός μέχρι το 35′ ήταν πολύ καλός, αλλά μετά μέχρι το 45′ ο κόσμος βοήθησε τον Ολυμπιακό. Το πρώτο ημίχρονο, όμως, ανήκει ολοκληρωτικά στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, μετά την αλλαγή του Ορμπάιθ και μπήκε ο Μοντεστό, ο οποίος είναι φιλότιμος ποδοσφαιριστής τρέχει και μαρκάρει. Αντίθετα ο Ορμπάιθ έπαιρνε μόνο πάσες και δεν μάρκαρε καθόλου, σύμφωνα με την προσωπική μου γνώμη. Όταν μπήκε ο Μοντεστό, ο οποίος μάρκαρε τον Λέτο και είχε πέσει η απόδοση του Κουίνσι. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανύπαρκτος στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος. Θα μπορούσε να πάρει τη νίκη».

Για την εικόνα του φετινού Παναθηναϊκού
«Σε πολλούς φίλους μου έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ καλύτερος με την αποχώρηση του Σισέ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στατικός πλέον, είναι μια ομάδα που θυμίζει τον Ολυμπιακό όταν είχαμε σέντερ φορ τον Γκόγκιτς. Δεν είχαμε στατικό ποδοσφαιριστή ο οποίος μάρκαρε και βοηθούσε αρκετά την ομάδα μου. Αυτό γίνεται τώρα με τον Λέτο στον Παναθηναϊκό, ενώ σημαντική παρουσία έχουν ο Κουίνσι και ο Ζέκα. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει ότι δεν έχουν παιχνίδια στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν και παρουσιάζονται πιο ξεκούραστοι. Έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν για τους αγώνες του πρωταθλήματος».

Για τον φετινό πρωταθλητή
«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Πολύ δύσκολα θα μπει κάποια άλλη ομάδα σφήνα. Δεν έχει προβάδισμα καμία από τις δύο ομάδες για τον τίτλου, αφού δεν μας πείθουν ότι δεν θα χάσουν ξανά βαθμούς».

Για τη διαιτησία του φετινού πρωταθλήματος
«Φέτος φαίνεται ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και δεν είναι εσκεμμένα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.