Αποστολάκης: «Δε χωρούν προγνωστικά»

Ένα αμφίρροπο ντέρμπι περιμένει ο Στράτος Αποστολάκης, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ένα αμφίρροπο ντέρμπι περιμένει ο Στράτος Αποστολάκης, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην καλή αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων. Ο Αποστολάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Νομίζω πως είναι το πιο αμφίρροπο ντέρμπι των τελευταίων ετών. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός τον τελευταίο μήνα και ο Ολυμπιακός είναι πάντα δυνατός στο ‘Καραϊσκάκη’. Προβάδισμα έχει πάντα ο γηπεδούχος. Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται και τα συνεχή παιχνίδια τού έδωσαν ρυθμό, ενώ θέλει να πιστοποιήσει πως είναι το φαβορί να πάρει το πρωτάθλημα».

Και συμπλήρωσε: «Όλα παίζουν ρόλο. Η ψυχολογία είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Όλοι ξέρουν πως το ντέρμπι αυτό και εκείνο του επόμενου γύρου θα στιγματίσουν ολόκληρο το πρωτάθλημα. Όποια ομάδα πιστεύει πως είναι καλύτερη, θα πρέπει και να το αποδείξει. Οι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και ψυχικές αρετές αποτελούν επίσης ένα μεγάλο συστατικό επιτυχίας. Η τακτική των προπονητών είναι σημαντική, αλλά πολλές φορές δεν τηρείται από τους παίκτες μέσα στο γήπεδο και τέτοια ματς γίνονται συχνά άναρχα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.