Καταλανικές γαστρονομικές προτάσεις από τον Πεπ… (photos)

Αν νομίζετε ότι το ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο, θα πρέπει να δοκιμάσετε το φαγητό του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αν νομίζετε ότι το ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο, θα πρέπει να δοκιμάσετε το φαγητό του Πεπ Γκουαρδιόλα. Κάνοντας μία βόλτα στην King Street, πρώην πολυτελή συνοικία στο Μάντσεστερ, που παλαιότερα είχε πολλά μαγαζιά λιανικής πώλησης, αλλά το διαδίκτυο την έχει αποδεκατίσει. Μέσα από τα συντρίμμια των κενών καταστημάτων υπάρχουν πολλά νέα εστιατόρια που στοχεύουν να γεμίσουν αυτό το κενό που υπάρχει.

Ένα από αυτά, το Tast Cuina Catalana, είναι το «μωρό» του Γκουαρδιόλα μία επιχειρηματική προσπάθεια που έκανε ο πρπονητής της Σίτι, μαζί με τον Εκτελεστικό Διευθυντή, Φεράν Σοριάνο και τον Διευθυντή ποδοσφαίρου, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.
Πρόκειται για ένα κομψό, μοντέρνο εστιατόριο, γεμάτο με λευκά τραπέζια και σερβιτόρους με μαύρες στολές. Ο Γκουαρδιόλα πάει στο εστιατόριο τρεις φορές την εβδομάδα, από το άνοιγμα του. 


Ο κατάλογος περιέχει μια μεγάλη ποικιλία από κρασιά, κοκτέιλ και ζεστά ροφήματα μαζί με το ακριβές μενού

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις εκεί, λοιπόν. Οι κάτοικοι της πόλης λένε ότι ο Καταλανός προπονητής ήθελε να φέρει μια γεύση από την Καταλονία στην άκαρπη επικράτεια του Μάντσεστερ.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και οι συνεργάτες του έφεραν τον αναγνωρισμένο σεφ Πάκο Πέρες, ο οποίος δεν έχει ένα, αλλά πέντε αστέρια Michelin και επιβλέπει το μενού.

Το μενού περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες προτάσεις. Για αρχή ένα γιγαντιαίο ψωμί, πασπαλισμένο με ντομάτα και ελαιόλαδο. Μαζί με ντόνατς είναι καλό δείγμα για … εκκίνηση.

Ακολουθούν κροκέτες με ζαμπόν και κόκκινη πιπεριά και κοτόπουλο «πειραγμένο».Γεύσεις συνδυασμένες με καταλανικό κρασί, Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, είναι καλοί σύντροφοι στο φαγητό. 
Θέλετε και τιμές. Προσιτές θα λέγαμε. Χρειάζεσαι 128 ευρώ για 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένης μιας διακριτικής χρέωσης υπηρεσίας 10%.

Το Tast προσφέρει στους πελάτες μια σειρά από αλλαντικά και τυριά

Το εστιατόριο του Γκουαρντιόλα είναι κομψό, μοντέρνο, γεμάτο από λευκά τραπέζια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.