Ερέρα: “Είμαι ευχαριστημένος, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο”

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Άρης στην Τούμπα, ήταν ο Πάκο Ερέρα, τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε χωρίς φόβο στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Άρης στην Τούμπα, ήταν ο Πάκο Ερέρα, τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε χωρίς φόβο στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, με πολλές προσωπικές μονοχμαχίες. Παίξαμε καλά και οι δύο. Δεν θα μπω στη συζήτηση για το ποιος το άξιζε περισσότερο. Δεν είχαμε φόβο, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε”.

Για την εικόνα της ομάδας του, σχολίασε: “Είμαι ικανοποιημένος γιατί χρησιμοποιήσαμε καινούριους παίκτες όπως τον Μάβραϊ, τον Σιώπη. Παίξαμε καλά, η εικόνα μας δεν άλλαξε. Παίξαμε καλά ακόμα κι όταν ήμασταν σε θέση άμυνα, είμαι χαρούμενος γιατί όταν έπρεπε να δημιουργήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, το κάναμε. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ”.

Για το αποτέλεσμα είπε: “Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε σε συνδυασμό και με ένα ακόμα να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και να χρησιμοποιήσουμε τον τρίτο αγώνα (με τον Εργοτέλη στην Κρήτη). Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε πεισσότερα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα, που και αυτή είχε ένα πλάνο”.

Για την επιλογή του Σόουζα αντί του Κωνσταντινίδη είπε: “Ο Δημήτρης δουλεύει και δικαιούται να παίξει, αλλά ήταν απόφαση τακτικής. Βάλαμε τον Ούγκο γιατί είναι στόπερ και από εκεί ο ΠΑΟΚ έχει τον Μπίσεσβαρ, γιατί αυτός συγκλίνει. Ο Ούγκο μπορεί να συγκλίνει στο κέντρο της άμυνας και να προσφέρει εκεί, ενώ ο Δημήτρης παίζει πιο πολύ στα άκρα”.

Για την ατμόσφαιρα στη Τούμπα είπε: “Ήταν φανταστική ατμόσφαιρα. Είμαι χαρούμενος όταν παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Οι παίκτες πρέπει να απομονώνονται από αυτή την ατμόσφαιρα, να μένουν συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς”.

Για τον τραυματισμό του Γκάμα είπε: “Ενδεχομένως να είναι σοβαρός. Θα δούμε. Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Θα δούμε μετά τις εξετάσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.