Κοντά στην ανανέωση ο Σιμεόνε

Στην Ίντερ περιμένουν στην γωνία... και περιμένουν... και θα περιμένουν όπως φαίνεται! Όλα δείχνουν ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα επεκτείνει την συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτό... θα στοιχίσει!

Στην Ίντερ περιμένουν στην γωνία… και περιμένουν… και θα περιμένουν όπως φαίνεται! Όλα δείχνουν ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα επεκτείνει την συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτό… θα στοιχίσει!

Σύμφωνα με Ισπανικά μέσα ενημέρωσης ο Τσόλο Σιμεόνε έχει ήδη συζητήσει και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές! Οι συζητήσεις έχουν αρχίσει από το καλοκαίρι που πέρασε αλλά για να υπάρξει τελική συμφωνία, ο Αργεντινός προπονητής έθεσε απαράβατο όρο να πληρώνεται περισσότερο από αστέρι της ομάδας, τον Αντουάν Γκριζμάν!

Ο πρόεδρος Χιλ Μαρίν θεωρεί τον Σιμεόνε όχι μόνο απαραίτητο αγωνιστικά για τον σύλλογο αλλά απαραίτητο και για την ηρεμία που επικρατεί αλλά και την διάθεση σημαντικών παικτών να έρθουν στον σύλλογο για να παίξουν για αυτόν! Μπορεί τα αποτελέσματα φέτος να μην είναι εντυπωσιακά αλλά ο Αργεντινός δύσκολα θα φύγει από την Ισπανία για την Ιταλία όπου η Ίντερ περιμένει απλά να ακούσει το “έρχομαι” για να του δώσει τα πάντα να αναλάβει τον σύλλογο! Για την ώρα, θα περιμένει!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.