Voice Actor ισχυρίζεται ότι θα δούμε σύντομα το Mortal Kombat 11

Λέτε να δούμε επίσημη ανακοίνωση;Ένα νέο Mortal Kombat project, πιθανότατα το Mortal Kombat 11...

Λέτε να δούμε επίσημη ανακοίνωση;

Ένα νέο Mortal Kombat project, πιθανότατα το Mortal Kombat 11, φαίνεται να βρίσκεται στο στάδιο δημιουργίας του, σύμφωνα με ορισμένα tweets από τον voice actor, José Eduardo Garza Escudero.

Έχοντας εμφανιστεί πρώτη φορά στο Game Informer, ο Escudero αναφέρει πως τον πλησίασε η Pink Noise Studios, για να μεταφέρει τους Kung Lao και Reptile στα ισπανικά, για ένα νέο παιχνίδι. Η Pink Noise ωστόσο, αφαίρεσε τον Escudero από τους ρόλους και αυτός άδραξε την ευκαιρία για να μιλήσει επί του θέματος, στο Twitter.

“Επιτέλους επιβεβαιώνω ότι οι “επαγγελματίες” της Pink Noise αποφάσισαν να με αφαιρέσουν από το Mortal Kombat 11,” αναφέρει μια μετάφραση του Google στο tweet του Escudero. “Πόσο λυπηρό είναι όταν μια εταιρεία που ήθελε πολλά καταλήγει να παίρνει αποφάσεις που επηρεάζουν και εσάς, τους καταναλωτές. Αντίο Kung Lao και Reptile.”

Μια μέρα αργότερα, όμως, ο Escudero επέστρεψε στο Twitter υποβαθμίζοντας αυτή την φαινομενική αποκάλυψη του Mortal Kombat 11. Παρόλα αυτά, επιβεβαίωσε ότι ένα νέο Mortal Kombat βρίσκεται στα σκαριά, απλά δεν ξέρει αν είναι το “MKXI, MK10.5, MKXYZ ή οτιδήποτε άλλο.”

Για την ώρα φυσικά δεν έχουμε καμία επίσημη ανακοίνωση από τις εμπλεκόμενες εταιρείες, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε πριν χαρούμε.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.