Ρόδεραμ – Σέφιλντ Γ. 2-2, κόντρα στον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου (video)

Ίσως στο καλύτερο παιχνίδι της Τσάμπιονσιπ ως τώρα, Ρόδεραμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μοιράστηκαν βαθμό και γκολ σ' ενα εντυπωσιακό 2-2.

Ίσως στο καλύτερο παιχνίδι της Τσάμπιονσιπ ως τώρα, Ρόδεραμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μοιράστηκαν βαθμό και γκολ σ’ ενα εντυπωσιακό 2-2. 
Η Ρόδεραμ έμεινε αήττητη για 6 σερί παιχνίδι, με την 4 ισοπαλία της, σ’ ένα παιχνίδι όμως που έγιναν τα πάντα για να το χάσει. 
Οι γηπεδούχοι δεν ήταν απλά καλύτεροι, ήταν καταιγιστικοί. Είχαν 26 τελικές από τις οποίες οι 10 στο τέρμα με τον τερματοφύλακα Χέντερσον να κάνει ίσως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του. Από το 1ο λεπτό μέχρι το 7ο η Ρόδεραμ έχει 3 ευκαιρίες για γκολ με τους Τόουελ, Βολκς και Τέιλορ, όμως ένα λάθος στην άμυνα ένα λεπτό μετά έφερε το 0-1 όταν ο Ντάφι  βγήκε απέναντι στον Ρόντακ, τον οποίο πλάσαρε σωστά. 

Παρά το 0-1 η Ρόδεραμ και πάλι πατάει καλύτερα και απειλεί εκ νέου τον Χέντερσον. Ατζαγί και Τέιλορ στο 35 και στο 37 ανάγκασαν και πάλι τον πρώην τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δύο δύκσολες αποκρούσεις. 

Το ημίχρονο θα μπορούσε να έχει τελειώσει και πάλι με γκολ της Σέφιλντ αλλά τα δύο συνεχόμενα σουτ των Σαρπ και Γκόλτριτζ σταμάτησαν στα σώματα, με το δεύτερο σουτ να σταματάει ελάχιστα εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή. 

Το 2ο μέρος ξεκινά με δύο καλές στιγμές για την Σέφιλντ με Νόργουντ και Ντάφι να επειλούν στο 60 και 61 όμως να μην καταφέρνουν να παραβιάσουν την εστία του Ρόντακ. 
Από το 65ο λεπτό και μετά ξεκινά ένα ατελείωτο σφυροκόπημα της Ρόδεραμ στην εστία της Σέφιλντ. 
Στο 65ο λεπτό ο Ρόμπερτσον αναγκάζει τον Χέντερσον στην απόκρουση του αγώνα, με το σουτ του να φεύγει κορνερ. Στο 66ο λεπτό έρχεται το 1-1 με σκόρερ τον Τέιλορ με την μπάλα όμως να αλλάζει πορεία στο σώμα του Μπάσαμ. 
Η πίεση της Ρόδεραμ είναι ασταμάτητη και στο 82ο λπετό ο Ατζαγί έπιασε την κεφαλιά αλλά είδε και πάλι τον Χέντερσον να… πετάει στο αριστερό “γάμα” και να διώχνει σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά και πάλι ο Νιγηριανός έπισε πάνω απ’ όλους την κεφαλιά στέλνοντας όμως την μπάλα λίγο άουτ. 
Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου είναι εκ νέου σκληρός για την Ρόδεραμ, όταν με κεφαλιά… καραμπόλα ο Μπάσαμ βάζει και πάλι μπροστά στο σκορ την Σέφιλντ στο 84ο λεπτό. 

Όμως η Ρόδεραμ ήταν αποφασισμένη να πάει κόντρα και στον άγραφο νόμο και ο Πρόκτορ που είχε μπει στο 90 έρχεται στο 92 να σουτάρει μόνος του απέναντι από τον Χέντερσον και να γράψει το 2-2, ύστερα από δύο σερί λάθη των αμυντικών των φιλοξενούμενων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.