Ντέρμπι “φτιαγμένο” για επιθετικά ατού στο Μάντσεστερ

Ένα ντέρμπι με τεράστια βαθμολογική σημασία θα γίνει στο Old Traford. Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται, σε στενά βαθμολογικά περιθώρια, την Άρσεναλ με σοβαρή προοπτική παραγωγικότητας από τις δύο ομάδες και τα μεγάλα επιθετικά τους αστέρια

Το ματς του Ολντ Τράφορντ πέραν του χαρακτήρα του ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές Αγγλικές ομάδες έχει και το προφίλ μιας αναμέτρησης με τεράστια βαθμολογική σημασία από την στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ έχει μείνει τόσο μακριά από την κορυφή και η Άρσεναλ προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Τόττεναμ πριν από λίγα 24ωρα.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι “κανονιέριδες” επικράτησαν με 4-2 έχοντας σε καλή μέρα τον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του.

Στην αναξιόπιστη άμυνα της Γιουνάϊτεντ ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να το ξανακάνει!
Ο συνδυασμός του γκολ του επιθετικού από την Γκαμπόν με ένα γκολ από τον ταλαντούχο επιθετικό των γηπεδούχων Μάρκους Ράσφορντ δίνει από το pamestoixima.gr εξαιρετική τιμή στο (7,00).

Είναι ένα παιχνίδι δίχως περιθώρια βαθμολογικών απωλειών. Όλο το βάρος θα πέσει στην επίθεση κι εκεί οι ικανοί παίκτες θα κληθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Από τις ενδιαφέρουσες προτάσεις του pamestoixima.gr βρίσκουμε μεγάλες προσφορές στα ειδικά στοιχήματα, όπως το να σκοράρουν μαζί οι Ράσφορρντ και Ομπαμεγιάγκ, σε μια εφικτή εκδοχή λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός πως στις πέντε τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο γήπεδο μπαίνουν γκολ και στις δύο εστίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.