O Jordan Peele στρατολογεί τον Al Pacino για να εντοπίσει Ναζί στο “The Hunt”

Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας λέγεται πως είναι η...

Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας λέγεται πως είναι η ενσωμάτωση του Al Pacino στο cast της επερχόμενης σειράς του Αmazon, “The Hunt”.

Σύμφωνα με τα Collider και The Hollywood Reporter, o Οσκαρικός Pacino ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά ως ένας κυνηγός Ναζί που ζει στην Νέα Υόρκη του 1977. Πλάι του θα είναι ο νεαρός και επίσης γνωστός Logan Lerman (Τhe Perks of Being a Wallflower), ο οποίος θα ενσαρκώνει τον Jonah Heidelbaum.

Η υπόθεση της σειράς επικεντρώνεται γύρω από μια μια ομάδα που κυνηγά Ναζί, τους ‘The Hunters’, η οποία ανακαλύπτει ότι κάποια πρώην υψηλόβαθμα στελέχη σχεδιάζουν να δημιουργήσουν το 4ο Ράιχ στις ΗΠΑ. Έτσι η ομάδα ξεκινά ένα ταξίδι για να καταρρίψει τα σχέδιά τους και να πάρουν εκδίκηση. Ο Heidelbaum μπλέκεται στην ομάδα όταν οι Ναζί παίρνουν την γιαγιά του και ο νεαρός προσπαθεί να τη βρει.

Ο σκηνοθέτης του “Get Out” και του επικείμενου “Us”, Jordan Peele, αναπτύσσει τη σειρά για τα Amazon Studios και θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός. Ο δημιουργός της σειράς David Weil (Moonfall) θα είναι ο σεναριογράφος και ο παραγωγός, και οι Tom Lesinski (Mr. Mercedes), Jenna Santoianni (Mr. Mercedes) και Win Rosenfeld (Dark Net) θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ο Weil αναμένεται να είναι showrunner πλάι στην Nikki Toscano (24: Legacy). Ο Alfonso Gomez-Rejon (Me and Earl and the Dying Girl) θα σκηνοθετήσει το πρώτο από τα δέκα συνολικά επεισόδια της σειράς.

Ο Pacino είναι από τους γνωστότερους ηθοποιούς, έχοντας στο δυναμικό του ένα βραβείο Όσκαρ για τον ρόλο του στο “Scent of a Woman” (1993) και άλλες επτά υποψηφιότητες για το ίδιο βραβείο. Επίσης, κατέχει τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, ένα βραβείο BAFTA και δύο βραβεία Emmy. Λίγες από τις ταινίες του είναι οι “The Godfather”, “Scarface”, “You Don’t Know Jack” και “Serpico”. Τον είδαμε πρόσφατα στο “Paterno” του ΗΒΟ, ενώ αναμένουμε να τον δούμε στα “The Irishman” του Martin Scorsese και “Once Upon a Time in Hollywood” του Quentin Tarantino (26 Ιουλίου). Επίσης, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του “King Lear”, ενός από τα γνωστότερα θεατρικά έργα του William Shakespeare. Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί, αυτός θα είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του ηθοποιού.

Το “The Hunt” θα προβάλλεται αποκλειστικά στα Amazon Studios και θα κάνει το ντεμπούτο του σε 200 χώρες όπου υπάρχει το Prime Video. Η ημερομηνία πρεμιέρας παραμένει άγνωστη.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.