Δεν πωλείται ο Χάντσον-Οντόι

Πρόταση σαράντα-πέντε εκατομμυρίων Ευρώ έκανε η Μπάγερν Μονάχου στην Τσέλσι για την απόκτηση του Χάντσον-Οντόι! Οι Λονδρέζοι αρνήθηκαν και ενημέρωσαν τον νεαρό Άγγλο μέσο-επιθετικός ότι... δεν πωλείται!

Πρόταση σαράντα-πέντε εκατομμυρίων Ευρώ έκανε η Μπάγερν Μονάχου στην Τσέλσι για την απόκτηση του Χάντσον-Οντόι! Οι Λονδρέζοι αρνήθηκαν και ενημέρωσαν τον νεαρό Άγγλο μέσο-επιθετικός ότι… δεν πωλείται!

Τα Αγγλικά μέσα ενημέρωσης από το απόγευμα της Κυριακής κάνουν λόγο για αίτημα μεταγραφής του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι αλλά η Τσέλσι έχει ήδη αρνηθεί. Το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου είναι υπαρκτό αλλά η Τσέλσι δεν θα ενδώσει τόσο εύκολα στην πίεση των Γερμανών!

Το συμβόλαιο του Χάντσον-Οντόι με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 οπότε αν θέλει να αποχωρήσει χωρίς να έχει κέρδος η Αγγλική ομάδα μπορεί να το κάνει τον Ιανουάριο του 2020!

Ο βοηθός προπονητή της Τσέλσι, Τζανφράνκο Τζόλα δήλωσε : “Έχει συμβόλαιο. Πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί δεκαοκτάχρονοι στην Ευρώπη που παίζουν όσο παίζει αυτός στην Τσέλσι. Δείτε την Γιουβέντους. Δεν έχουν δεκαοκτάχρονους όπως εμείς. Δείχνει ότι πιστεύουμε σε αυτόν και ότι είναι σημαντικός. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Στην θέση του υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στο ρόστερ.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.