Ο Μποχωρίδης μπήκε στην προετοιμασία της Εθνικής

Απών από τις προπονήσεις του Αρη ο 25χρονος διεθνής που πήγε στην Εθνική για τα δυο τελευταία της παιχνίδια στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας

Το ιδιαίτερης σημασίας παιχνίδι για την οικονομική ενίσχυση του Δημήτρη σημειώνει ο Αρης στην επίσημη ενημέρωση. Κι ακόμη, μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στο ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης απουσιάζει από τις προπονήσεις του Αρη καθώς πήγε στην Εθνική. 
Αναλυτικά, η ενημέρωση έχει ως εξής: “Στις προπονήσεις επανήλθαν σήμερα (18/02) το απόγευμα οι παίκτες του ΑΡΗ, μετά το χθεσινό (17/02) ρεπό. Η τρίτη βδομάδα προετοιμασίας περιλαμβάνει δυο φιλικούς αγώνες, αυτόν της Τετάρτης (20/02) κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά, που είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση του φίλου της ομάδας μας, Δημήτρη. Και αυτόν του προσεχούς Σαββάτου (23/02), απέναντι στη Lukoil Levski, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο Σερρών.  
Απών από τις προπονήσεις της ομάδας είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ενσωματώθηκε σήμερα (18/02) στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών, που θα δώσει τα δυο τελευταία της παιχνίδια, στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.
Το αυριανό (19/02) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.