Οι Beatles της Μίλαν! (pics)

Στο περιθώριο του αγώνα παλαιμάχων της Λίβερπουλ με τη Μίλαν, οι Γκατούζο, Πίρλο, Αμπροζίνι και Όντο δημιούργησαν τη δική τους φωτογραφική εκδοχή των Beatles.

Η πιο διάσημη φωτογραφία των θρυλικών Beatles είναι δίχως αμφιβολία εκείνη που είχε απαθανατίσει τα τέσσερα μέλη του μεγάλου συγκροτήματος να περπατούν στη διάβαση, έξω από τα στούντιο Abbey Road στο βορειοδυτικό Λονδίνο, με τον Τζον Λένον να προπορεύεται, τον Ρίνγκο Σταρ να ακολουθεί, τον ξυπόλητο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και τελευταίο τον Τζορτζ Χάρισον. Η φωτογραφία ήταν για το εξώφυλλο του άλμπουμ «Abbey Road» του 1969. 

Η Λίβερπουλ φιλοξένησε τη Μίλαν στο «Άνφιλντ» σε ένα παιχνίδι παλαιμάχων, με ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων από το 2005 και το 2007, δηλαδή με παίκτες που είχαν δώσει το «παρών» στους δύο τελικούς του Champions League σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα αντίστοιχα. Στο περιθώριο της αναμέτρησης –η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-2- ο Μάσιμο Όντο είχε την ιδέα να μιμηθεί τη θρυλική φωτογραφία των Beatles, με συνοδοιπόρους τους Τζενάρο Γκατούζο, Αντρέα Πίρλο και Μάσιμο Αμπροζίνι περπατώντας στο διάσημο δρόμο του Λονδίνου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.