Σκουρτόπουλος: "Δύσκολα με Γαλατά"

29/11/2010 • 17:16
Σκουρτόπουλος: "Δύσκολα με Γαλατά"
  • shares

«Θεωρητικά το παιχνίδι με αντίπαλο τη Γαλατάσαράι, είναι το πιο δύσκολο του ομίλου. Η Γαλατά έχει κάνει μεγάλη επένδυση και είναι το φαβορί για την 1η θέση στον όμιλο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αν και δεν θα έχουμε μαζί μας τον Μπάιαρς, ενώ θα είμαστε ουσιαστικά και χωρίς προπόνηση, αφού το ματς είναι 48 ώρες μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό», είπε ο Ελληνας τεχνικός και συνέχισε: «Πάντως, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα στην Τουρκία, τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, είναι τα πιο σημαντικά».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ξανθόπουλος ανέφερε: «Έχουμε δει τη Γαλατάσαράι, τόσο στους αγώνες του Eurocup, όσο και σε αγώνες του πρωταθλήματος Τουρκίας. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες και το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά