Πέιν: “Γύρισα για τον κόσμο και τον Πιτίνο” (video)

Ρικ Πιτίνο και κόσμος του Παναθηναϊκού, ήταν τα μεγαλύτερα κίνητρα προκειμένου ο Έιντριαν Πέιν να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα, όπως είπε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Ρικ Πιτίνο και κόσμος του Παναθηναϊκού, ήταν τα μεγαλύτερα κίνητρα προκειμένου ο Έιντριαν Πέιν να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα, όπως είπε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά: 

«Νιώθω υπέροχα που επέστρεψα εδώ και ανυπομονώ να παίξω μπάσκετ. Μπορεί η ομάδα να μην παίζει ιδανικά, αλλά υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος να το πράξουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα και θα συμβάλλω σε αυτή την αλλαγή. Οπωσδήποτε στην πρώτη χρονιά υπήρχε και μια περίοδος προσαρμογής, ενώ τώρα θα χρειαστώ λιγότερο χρόνο».

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι εκπληκτικό να αγωνιστώ γι’ αυτόν τον θρυλικό προπονητή που είναι στο Hall of Fame και ο οποίος αγαπά τη νίκη. Eίναι εξαιρετικός προπονητής και μπορεί να μας οδηγήσει σε πολλά επιτυχή αποτελέσματα. Ήρθα εδώ για να παίξω, για να νικήσω και να βγάλω πάθος, έτσι ώστε να έρθουν οι νίκες. Είναι μια εκπληκτική ομάδα ο Παναθηναϊκός και με τη συμβολή μας θα πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:
«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν, έχουν φοβερό πάθος για την ομάδα σε κάθε αγώνα και είναι εκπληκτικοί. Γύρισα πίσω για να παίξω και γι’ αυτούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.