Κοντά σε συμφωνία Ατρόμητος-Κάναντι!

Ατρόμητος και Κάναντι αναμένεται να συνεχίσουν και του χρόνου την πετυχημένη συνεργασία τους καθώς όλα δείχνουν συμφωνία την επόμενη εβδομάδα.

Η φετινή πορεία του Ατρόμητου οφείλεται εν πολλοίς στον Νταμίρ Κάναντι και οι άνθρωποι του συλλόγου το αναγνωρίζουν αυτό. Γνωρίζει όμως κι ο αυστριακός τεχνικός πως οι “μετοχές” του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέβηκαν κατά πολύ χάρη στην στήριξη της κυανόλευκης διοίκησης, η οποία του παρείχε όλα όσα ήθελε για να δουλέψει απρόσκοπτα και να παρουσιάσει τη δουλειά του.

Έχουν προηγηθεί δύο ραντεβού με τον εκπρόσωπο του και αναμένεται ένα ακόμα την επόμενη εβδομάδα όπου η λογική λέει πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία. Ασφαλώς ο Κάναντι θα εξαργυρώσει τα αποτελέσματα της δουλειάς του με ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από το φετινό, με τους ιθύνοντες των Περιστεριωτών να αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά ότι σέβονται τους υπαλλήλους τους. 

Ωστόσο, επειδή ποτέ δεν κλείνουν τον δρόμο στην καριέρα κανενός όσο σημαντική κι αν είναι συνεισφορά του στην ομάδα, το πιθανότερο είναι να μπει σαν όρος στο συμβόλαιο μια ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση πρότασης από ομάδα ενός από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κάτι το οποίο δεν θα ισχύει για τους ελληνικούς συλλόγους.

Σε αυτή την περίπτωση θα μπει και χρονικό περιθώριο νωρίτερα της έναρξης της προετοιμασίας, ώστε να μη συμβεί το φαινόμενο Σα Πίντο ο οποίος έφυγε για τη Σταντάρ Λιέγης λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Όπως και να΄χει εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, διότι ως γνωστόν ο Ατρόμητος όπως έχουμε ήδη γράψει από αυτή εδώ τη γωνιά σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν που το πιθανότερο είναι να είναι και ευρωπαϊκή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.