Ο Ναπολεόνι στην “Ωρα των Πρωταθλητών”

Ο Στέφανος Ναπολεόνι του Λεβαδειακού αποκάλυψε στην εκπομπή "Ωρα των πρωταθλητών" πως είναι οπαδός της Ρόμα και φυσικά μίλησε και για την... τωρινή του ομάδα.

Ο Στέφανος Ναπολεόνι αποκάλυψε στην εκπομπή “Ωρα των πρωταθλητών” πως είναι οπαδός της Ρόμα και φυσικά πως όνειρό του είναι να μπορέσει να φορέσει κάποια στιγμή την φανέλα της. Φυσικά μίλησε και για την… τωρινή του ομάδα, τον Λεβαδειακό.

“Πάντα πιστεύαμε από την αρχή για τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Μετά το ξεκίνημα των αγώνων, αποκτήσαμε και αυτοπεποίθηση. Ειδικά μετα τα τελευταία παιχνίδια, όπου κάναμε 4 νίκες σε 5 παιχνίδια, πλέον το έχουμε πιστέψει”, είπε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Ως ομάδα είμαστε σαν οικογένεια. Εχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Θέλουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και αυτό φαίνεται. Και επειδή έχουμε και παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή έχουμε καταφέρει να είμαστε καλά”.

Για την ζωή του στην Λιβαδειά, είπε: “Είναι πολύ ωραία, έχει και ιταλικά καφέ και εστιατόρια και περνάω καλά”.

Για το νούμερό του είπε: “Αλλαξα νούμερο και πήρα το 1 γιατί την προηγούμενη χρονιά δεν πήγα καλά. Γι αυτό άλλαξα και το νούμερο και τα… μαλλιά για να αλλάξω κάτι. Στο σώμα έχω τατουάζ το Κολλοσαίο, γιατί άφησα πίσω μου τα πάντα, όταν έφυγα για την Πολωνία. Οταν ήρθε η ευκαιρία να πάω στην Πολωνία, παρά το γεγονός ότι ήμουν μικρός, δεν το σκέφτηκα. Κι αύριο το ίδιο θα έκανα. Ηθελα να παίξω μπάλα”.

Για την μεταγραφή του στην Λιβαδειά: “Ο κ. Φαράντος μίλησε τότε με έναν Πολωνό και έτσι ήρθα και στην Ελλάδα. Πιο ζεστό κλίμα και πιο κοντά στην Ιταλία”.

Για το που θα ήθελε να πάει μετά τον Λεβαδειακό: “Είμαι Ιταλός και είναι όνειρο να παίξω στο Καμπιονάτο. Υπάρχουν ομάδες από την Ιταλία που με έχουν δει, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν θέλω να το σκέφτομαι όμως. Αν με ήθελε η Λάτσιο, θα ήταν δύσκολη η απόφαση. Αλλά σίγουρα θα με ήθελε ταυτόχρονα και η Ρόμα, οπότε…”.

Για το ποια ομάδα από την Ελλάδα του αρέσει: “Ο Ολυμπιακός έχει ωραίο γήπεδο και κόσμο, ο Παναθηναϊκός επίσης μου αρέσει, ενώ και ο ΠΑΟΚ, που έχει καλούς παίκτες και φανταστικό χρόνο. Δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να πάρω τη θέση του Βιεϊρίνια, αλλά σίγουρα ήταν ένας παίκτης που μου αρέσει. Τώρα στην Ελλάδα υπάρχουν καλοί παίκτες, όπως οι Λέτο, Κουίνσι”.

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: “Δεν έχω πρόβλημα να παίζω όπου μου πει ο προπονητής μου. Μου αρέσει περισσότερο στην κορυφή. Με τον Σουμπίνιο, που είναι πολύ καλό παιδί και όπως είμαστε στο γήπεδο, είμαστε και έξω από αυτό. Από την πρώτη προπόνηση το κατάλαβα πως θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία”.

Για τον κόσμο του Λεβαδειακού: “Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που ήρθε στο Αγρίνιο και ξέρουμε πως δεν ήταν εύκολο. Τους ευχαριστούμε πολύ”.

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: “Πιστεύαμε πως μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Ανέβηκε η ψυχολογία μας. Ηταν σημαντική νίκη. Από κει και πέρα πήραμε τα πάνω στην ψυχολογία μας”.

Για την σχέση με τον προπονητή του: “Εχουμε πολύ καλή σχέση, σαν ομάδα, είμαστε σαν οικογένεια. Ο κ. Παράσχος είναι καλός και σοβαρός άνθρωπος και δουλεύει πολύ. Εχουμε καλή σχέση όλοι μας”.

Για το τι λένε με τους συμπαίκτες του: “Οταν βγαίνουμε έξω, μιλάμε για άλλα πράγματα. Να χαλαρώσουμε. Οταν είμαστε προπόνηση και στα αποδυτήρια, έχουμε τον στόχο μας και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν ήταν εύκολο να παίζεις Τετάρτη-Κυριακή. Αλλά ήταν και ωραίο. Είσαι συγκεντρωμένος για όλα τα παιχνίδια, απλά ήταν κούραση αρκετή”.

Για το πρόγραμμα του Λεβαδειακού: “Πιστεύουμε ότι μπορούμε να παραμείνουμε. Υπάρχει καλό πρόγραμμα, αλλά πρέπει να δούμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός γιατί ο στόχο μας είναι αυτός να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά ούτε εύκολο, γιατί έχουμε παιχνίδια με ομάδες που έχουμε τον ίδιο στόχο”.

Για το χειροκρότημα των οπαδών του Παναιτωλικού: “Δεν το περίμενα. Ενιωσα περίεργα, γιατί είχα κάνει και δύο γκολ και τους νικήσαμε δύο φορές, όμως δεν το περίμενα”.

Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό: “Θα κερδίσει όποιος έχει πάθος και δύναμη. Είναι σαν τελικός. Ο Ολυμπιακός θα έχει μία ευκαιρία να προσπεράσει, αλλά και ο Παναθηναϊκός να μείνει στην κορυφή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.