Μέχρι την Τετάρτη οι εξελίξεις για Μανωλά

Συνεχίζεται η επικοινωνία της ΑΕΚ με την Έβερτον για τη μεταγραφή του διεθνή αμυντικού. "Άγνοια" δηλώνουν από το περιβάλλον του Μανωλά. Δύσκολα ο δανεισμός του Μάκου στη Σάλκε.

Όπως σας έχει αποκαλύψει από το απόγευμα το novasports.gr, ο εκπρόσωπος του Κώστα Μανωλά στις συζητήσεις με την Έβερτον, Θεόφιλος Καρασαββίδης, σε συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη του γνωστοποίησε πρόταση της αγγλικής ομάδας, η οποία θέλει να αποκτήσει άμεσα τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Από την Ένωση αξιώνουν ένα μεγαλύτερο ποσό για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και όλα δείχνουν ότι μέχρι την Πέμπτη θα υπάρχουν εξελίξεις σ’ αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα. Ο Μανωλάς άλλωστε αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και στην ΑΕΚ θέλουν πρώτα να ικανοποιηθούν οικονομικά, πριν συναινέσουν στο να γίνει πράξη αυτή η μετακίνηση. Από το περιβάλλον του Κώστα Μανωλά πάντως δηλώνουν άγνοια, τόσο για την επίσημη πρόταση της Έβερτον, όσο και για το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης και το μόνο που αρκούνται να πουν είναι ότι περιμένουν τη διοίκηση να διαπραγματευθεί και να αποφασίσει για την παρούσα μεταγραφική περίοδο. Έτσι κι αλλιώς ο παίκτης αυτή τη στιγμή δε νομιμοποιείται να διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Το μόνο που έχει δικαίωμα είναι να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του μετά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Η Σάλκε συζητάει για δανεισμό του Μάκου

Η ομάδα που βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Γρηγόρη Μάκου για δανεισμό του διεθνή μέσου, είναι η Σάλκε. Οι Γερμανοί θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον άσσο του δικεφάλου, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, η συγκεκριμένη περίπτωση δε συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Φυσικά κανένας δε μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.