Η Γιουνάιτεντ δεν θέλει να μείνει στο Λίβερπουλ

Ειδική άδεια από την ΟΥΕΦΑ για να μεταβεί στο Λίβερπουλ ανήμερα του αγώνα με τους «ρεντς» για το Γιουρόπα Λιγκ ζήτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ειδική άδεια από την ΟΥΕΦΑ για να μεταβεί στο Λίβερπουλ ανήμερα του αγώνα με τους «ρεντς» για το Γιουρόπα Λιγκ ζήτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι φιλοξενούμενες ομάδες είναι υποχρεωμένες να βρίσκονται σε απόσταση κοντινότερη των 27 μιλίων από την πόλη διεξαγωγής ενός αγώνα 24 ώρες πριν από την έναρξή του.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ δεν θέλουν η ομάδα να «μετακομίσει» στο Λίβερπουλ έστω και για μία μέρα και ζήτησαν από την ΟΥΕΦΑ να τους επιτρέψει να παραμείνουν στην βάση τους στο Κάρινγκτον (34 μίλια από το Λίβερπουλ) την Τετάρτη για να κάνουν εκεί την τελευταία τους προπόνηση πριν το πρώτο ματς των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, μεταβαίνοντας στη γειτονική πόλη νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, μέρας διεξαγωγής του αγώνα. Αντίθετα, η Λίβερπουλ δεν προέβη σε παρόμοιο αίτημα προς την ΟΥΕΦΑ και θα μεταβεί στο Μάντσεστερ μία μέρα πριν τη ρεβάνς του «Όλντ Τράφορντ».

Επίσης, η αντιπαλότητα, αλλά και η γειτνίαση των δύο ομάδων, άλλαξε και τις διαδικασίες παραλαβής των εισιτηρίων για τους 3.000 φιλοξενούμενους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι έλαβαν τα εισιτήριά τους με μεταφορική εταιρία, ενώ κανονικά θα τα παραλάμβαναν λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι στο κέντρο της πόλης που φιλοξενεί την ομάδα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο στο κέντρο του Λίβερπουλ θα αποτελούσε ρίσκο για πιθανά επεισόδια και έτσι προτιμήθηκε η παράδοση των εισιτηρίων με άλλο τρόπο, με τη Γιουνάιτεντ να αναλαμβάνει το σχετικό κόστος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.