Με τις 15 της προετοιμασίας ο Κεχαγιάς στο «Θέτις Καπ»

Μετά το διεθνές τουρνουά «Θέτις Καπ», που θα διεξαχθεί από αύριο έως την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, θα καταλήξει ο Σάκης Κεχαγιάς στις 13 αθλήτριες που θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία, για το προολυμπιακό τουρνουά (21-28 Μαρτίου).

Μετά το διεθνές τουρνουά «Θέτις Καπ», που θα διεξαχθεί από αύριο έως την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, θα καταλήξει ο Σάκης Κεχαγιάς στις 13 αθλήτριες που θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία, για το προολυμπιακό τουρνουά (21-28 Μαρτίου). 

Ο τεχνικός της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών κρατάει προς ώρας και τις 15 πολίστριες που έχει μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας και περιμένει να βγάλει τα οριστικά του συμπεράσματα μετά τα ματς του προσεχούς τριημέρου, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τις Ρωσία, Γαλλία, Ουγγαρία και Ιταλία.

Υπενθυμίζεται ότι οι 15 παίκτριες που μετέχουν στην προετοιμασία της εθνικής είναι οι Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Κότσια, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Άλκηστη Μπενέκου.

Τις αποστολές τους για το «Θέτις Καπ» γνωστοποίησαν και οι εθνικές ομάδες της Ρωσίας και της Ιταλίας, που επίσης προετοιμάζονται για το προολυμπιακό τουρνουά και είναι μάλιστα πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στον χιαστί προημιτελικό, που θα κρίνει την πρόκριση στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η Ρωσία θα μετάσχει στο τουρνουά με τις Άννα Τιμοφέεβα, Ελβίνα Καρίμοβα, Άννα Ουστιάκινα, Αναστασία Σιμάνοβιτς, Μαρία Μπορίσοβα, Ντιάνα Αντόνοβα, Ευγενία Αμπντριζιάκοβα, Όλγα Γκορμπούνοβα, Άννα Καρνάουχ, Σβετλάνα Κούζινα, Εβγκενία Σομπόλεβα, Εβγκενία Ιβάνοβα και Εκατερίνα Προκοφίεβα. Η ιταλική ομάδα απαρτίζεται από τις Τζούλια Γκορλέρο, Κιάρα Ταμπάνι, Αριάνα Γκαριμπότι, Ελίζα Κεϊρόλο, Φεντερίκα Ραντίκι, Ροζάρια Αϊέλο, Τάνια Ντι Μάριο, Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Τζούλια Έμολο, Φραντσέσκα Πομέρι, Αλεξάντρα Κότι, Τερέζα Φρασινέτι, Λάουρα Τεάνι και Βαλέρια Παλμιέρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.