Με Μακ κόντρα στον Πλατανιά

Παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, ο Ρόμπερτ Μακ βρίσκεται στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το ματς με τον Πλατανιά.

Παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, ο Ρόμπερτ Μακ βρίσκεται στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το ματς με τον Πλατανιά.

Ο Σλοβάκος γυμνάστηκε χαλαρά το Σάββατο  λόγω της εξασθένησης του οργανισμού του, όμως συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Αθανασιάδης και Βίτορ, καθώς και οι Σκόνδρας (θεραπεία στο γυμναστήριο), Μυστακίδης, Ζάιρο, Μπερμπάτοφ και Κωνσταντινίδης (ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου, όπως και κάθε φορά παραμονή αγώνα,  αφιερώθηκε στην τακτική με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ν’ αναλύει στους παίκτες του τη φιλοσοφία του γύρω από το ματς με τους Κρητικούς και να τους δείχνει στην πράξη τι ζητάει από αυτούς.  Το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης αφορούσε τις στημένες φάσεις και σε ό,τι αφορά στην αξιοποίησή τους, αλλά και στην αντιμετώπιση.

H 18άδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Γλύκο, Βελλίδη, Τζαβέλλα, Κίτσιου, Μαλεζά, Χατζηισαΐα, Κοροβέση, Σάμπο, Τσίμιροτ, Χαρίση, Κάτσε, Τζιόλη, Αντόνις, Πέλκα, Δημητριάδη, Ροντρίγκες, Κούστα και Μακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.