Αλεξίου: «Το Κύπελλο είναι γιορτή»

Γιορτή χαρακτήρισε το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο για το Κύπελλο, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

Γιορτή χαρακτήρισε το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο για το Κύπελλο, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να βρεθεί στο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ παραδέχθηκε ότι το φαβορί για την πρόκριση είναι ο Θρασύβουλος.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση όπως φαίνεται στα τελευταία φιλικά. Ζητάμε από τον κόσμο  να έρθει στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Δεν θέλω να έχουν άγχος οι παίκτες αλλά να βλέπουν το ματς ως διασκέδαση. Το παιχνίδι του Κυπέλλου είναι γιορτή. Φαβορί είναι ο Θρασύβουλος, ενώ για εμάς το ματς αποτελεί και. πρόβα Πρωταθλήματος», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας.

Τέλος, ο Αλεξίου ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή και είναι οι εξής: Βούρας, Ψωμιάδης, Στουρνάρας, Μκρτσιάν, Λαμπρόπουλος, Κοντοχρήστος, Ριζογιάννης, Πετράς, Μουδούρογλου, Πουλάκος, Κυπτίου, Λουκίνας, Αναστασίου, Αργύρης, Παραλίκης, Σπυρόπουλος, Βλάχος, Μπουσινάκης και Ζαρίφης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.