Προπόνηση, ανάσα, προπόνηση…

Το απαιτητικό πρόγραμμα του ΑΟΞ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη σεζόν, συνεχίστηκε και σήμερα (10/7) στα Πηγάδια

Μία προπόνηση, σε υψηλό τέμπο, περιελάμβανε το πρόγραμμα του ΑΟΞ σήμερα (10/7), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν. Έγινε νωρίς το πρωί στα Πηγάδια. Το απόγευμα οι παίκτες θα πάρουν κάποιες ανάσες, διότι αύριο επανέρχονται με διπλή παρουσία στο προπονητικό κέντρο.
Το ευχάριστο για τον Μίλαν Ράσταβατς είναι ότι εξακολουθεί να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών ή απουσιών για άλλους λόγους. Έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, γεγονός που τον βοηθάει να προχωράει απρόσκοπτα στο πλάνο του.
Στο ξεκίνημα του σημερινού προγράμματος η βαρύτητα έπεσε στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ο διαχωρισμός των παικτών σε υποομάδες. Κάθε μία από αυτές συναγωνίστηκε τις άλλες σε παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων, ενώ στο μεσοδιάστημα υπήρχαν και ασκήσεις συναρμογής.
Στο μεταγραφικό μέτωπο δεν σημειώθηκε κάποια νεότερη εξέλιξη μετά την απόκτηση του Τζέφρεϊ Σαρπόνγκ, ο οποίος είναι ο μοναδικός καινούργιος στο ρόστερ της ομάδας μέχρι τώρα. Ενδεχομένως μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις, με δεδομένο ότι ο ΑΟΞ αναζητεί στο μεταγραφικό παζάρι δύο ακόμη ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.