Στα ημιτελικά η Κέρμπερ (video)

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γούιμπλεντον εξασφάλισε η Αντζελίκ Κέρμπερ, καθώς επιβλήθηκε 2-0 σετ της Ντάρια Κασάτκινα.

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γούιμπλεντον εξασφάλισε η Αντζελίκ Κέρμπερ, καθώς επιβλήθηκε 2-0 σετ της Ντάρια Κασάτκινα. Εκεί, θα αντιμετωπίσει την Οσταπένκο με… φόντο τον τελικό του Λονδρέζικου γκραν σλαμ. 

Η Γερμανίδα, η οποία το 2016 είχε φτάσει στον τελικό του Γουίμπλεντον κόντρα στον Σερίνα Γουίλιαμς, σέρβιρε πρώτη στο ματς. Η Κασάτκινα πίεσε πάρα πολύ και έφτασε στο σημείο να έχει την ευκαιρία να πάρει μπρέικ. Η Κέρμπερ κράτησε το σερβίς της με δυσκολία και στο δεύτερο γκέιμ, πήρε πολύτιμο μπρέικ κυρίως χάρη στα λάθη της νεαρής Ρωσίδας, που έκανε μάλιστα δύο διπλά σφάλματα. Η Γερμανίδα έκανε ένα εξαιρετικό σέρβις γκέιμ για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με λοβ γκέιμ. Η Κασάτκινα ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε αρκετά την αντίπαλό της. Μάλιστα έσπασε το σερβίς της Κέρμπερ για να μειώσει σε 4-3. Όπως και στο δεύτερο γκέιμ όμως η 21 ετών Ρωσίδα έκανε δύο διπλά σφάλματα που έδωσαν το μπρέικ στην Γερμανίδα για το 5-3. Η 30χρονη σέρβιρε σωστά για να κάνει το 1-0 μετά από 33 λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο σετ η Κασάτκινα ήθελε να ανεβάσει την απόδοσή της ώστε να πιέσει περισσότερο την αντίπαλό της. Στο τρίτο γκέιμ, η Ρωσίδα έκανε πάλι λάθη στο σερβίς της, «δωρίζοντας» ένα ακόμη μπρέικ στη Γερμανίδα που έκανε το 2-1. Το νούμερο 14 στον κόσμο ήξερε πως έπρεπε να παλέψει και αυτό έκανε. Πήρε μπρέικ στο έκτο γκέιμ για να ισοφαρίσει σε 3-3! Για ακόμη μια φορά όμως η νεαρή Ρωσίδα δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το σερβίς της κάνοντας πάλι αρκετά λάθη. Αποτέλεσμα ήταν, η Γερμανίδα να πάρει ένα εύκολο μπρείκ για το 4-3. Αυτό ήταν το τέταρτο μπρέικ στο ματς για την Κέρμπερ. Η απάντηση ωστόσο ήταν άμεση για την Κασάτκινα που πήρε εκ νέου μπρέικ για να κάνει το 4-4. Το δεύτερο σετ ήταν απλά καταληκτικό. Το 5-4 ήρθε με μπρέικ της Κέρμπερ, το 5-5 με μπρέικ της Κασάτκινα το 6-5 με μπρέικ της Κέρμπερ. Στο 6-5 η 30χρονη Γερμανίδα μετά από επτά ματς πόιντς πήρε τον πολύτιμο πόντο και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά εκεί που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Οσταπένκο

Η Κέρμπερ ολοκλήρωσε ετο ματς με 14 αβίαστα λάθη 16 γουίνερς ενώ η αντίπαλός της είχε 31 αβίαστα λάθη και 33 γουίνερς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.