Ματς για… ευκαιρίες

Ο Ολυμπιακός σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μετά και την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μετά και την ισοπαλία που απέσπασε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Ο Ιγκλέσιας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 20′ και ο Ντα Κόστα με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 53′. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό χωρίς πολλές αξιόλογες φάσεις.

Το 5-0 του πρώτου αγώνα έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές να χρησιμοποιήσουν από την αρχή παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν. Ο Σίλβα χρησιμοποίησε μέχρι τις καθυστερήσεις τον Μπουχαλάκη, ο οποίος επέστρεψε στα παιχνίδια της ομάδος του μετά από πέντε μήνες…

Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν από τα άκρα να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, με τους Αρκάδες να επιχειρούν με λιγοστές αντεπιθέσεις απειλήσουν τον Καπίνο.

Μάλιστα το σύνολο του Τερεζόπουλου, ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη και μοναδική τελική που πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ιγκλέσιας πήδηξε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έβαλε τον Αστέρα σε θέση οδηγού του σκορ στο 20′. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός είχε κάποιες ευκαιρίες να κάνει το 0-1, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Στο δεύτερο μέρος οι πρωταθλητές Ελλάδος συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και ισοφάρισαν από στημένη μπάλα. Ο Φουστέρ εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντα Κόστα με κεφαλιά από τα αριστερά της περιοχής έστειλε την “στρογγυλή θεά” στα δίχτυα στο 53′.

Η πολυπρόσωπη άμυνα του Αστέρα δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι συνέχισαν να αναζητούν με υπομονή και ηρεμία χώρους για να δράσουν. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα εκ νέου στο 62′ με τον Καπίνο να βγαίνει νικητής στο τετ α τετ με τον Γιάννου. Τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι ιδιαίτερο, εκτός από τη φάση του 85′, όπου ο Ντουντου ανέτρεψε τον κολοβό πριν μπει στην περιοχή και αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.