Εβανζελίστα: ” Θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό” (video)

Ο Λούκας Εβανζελίστα παραχώρησε στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό Μ.Μ.Ε. και μίλησε για την απόφαση του να πει το "ναι" στην πρόταση του Παναθηναϊκού λόγω και ...Στραματσόνι.

Ο Λούκας Εβανζελίστα παραχώρησε στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό Μ.Μ.Ε. και μίλησε για την απόφαση του να πει το “ναι” στην πρόταση του Παναθηναϊκού λόγω και …Στραματσόνι. 

Η κοψιά του σε ταξιδεύει πολλά χρόνια πίσω. Ο Λούκας Εβανζελίστα – έτσι μας είπε ότι προφέρεται το όνομα του- φέρνει στον νου κάποιον από τους παλιούς και τρομερούς Βραζιλιάνους μπαλαδόρους. Δεν είναι …τανκ, όμως στο γήπεδο γίνεται …αγρίμι. Και ας σε ξεγελά η ποδοσφαιρική του φινέτσα. 

Εκτός των τεσσάρων γραμμών είναι ένα …ντροπαλό παιδί. Βλέμμα χαμηλωμένο, ένα μικρό χαμόγελο, μάτια που λαμπυρίζουν και ευγένεια που σπανίζει… Ο Βραζιλιάνος ήταν ένα από τα wonderkids της Λατινικής Αμερικής, έκανε νωρίς το μεγάλο άλμα στην Ευρώπη και για την πάρτη του η Ουντινέζε έβγαλε από τα ταμεία της περισσότερα από 4 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Στην Ιταλία δεν έπιασε με τη …μια, ο Στραματσόνι δεν λησμόνησε τον μπαλαδόρο πιτσιρίκο που είχε στο Ούντινε, τον έπεισε να τον ακολουθήσει στα μέρη μας και ο Εβανζελίστα φιλοδοξεί με την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος να αρπάξει από τα μαλλιά τη δεύτερη ευρωπαϊκή του ευκαιρία. 

Ο Λατινοαμερικάνος χαφ παραχώρησε στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό Μ.Μ.Ε. και μίλησε για την απόφαση του να πει το “ναι” στην πρόταση του Παναθηναϊκού λόγω και …Στραματσόνι. 

Ο… δανεικός Εβανζελίστα δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο Τριφύλλι και για τη νέα σεζόν, δηλώνει εντυπωσιασμένος από τους παθιασμένους οπαδούς της ομάδας του, σχολιάζει τη συνύπαρξη του στους Πράσινους με τον φίλο του και συμπατριώτη του Γιούρι Μαμούτε και δεν κρύβει τα όνειρα τίτλου.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Λούκας Εβανζελίστα στο βίντεο του novasports.gr. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.