«Να πετύχουμε ακόμη περισσότερες νίκες»

Να συνεχίσουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις ζήτησε από τους παίκτες του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ.

Να συνεχίσουν  στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις ζήτησε από τους παίκτες του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ. Παράλληλα ο  τεχνικός του Ίκαρου Καλλιθέας αναφέρθηκε και στη δυσκολία της αναμέτρησης κόντρα στους Δραμινούς.

«Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Άρη και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κρατήσουμε είναι η άμυνα μας. Δεχθήκαμε μόλις 54 πόντους και με τέτοιο παθητικό, μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερες νίκες. Ο ΚΑΟΔ έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα και προέρχεται από μια σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου. Είναι βέβαιο ότι θα έχει πολύ καλή ψυχολογία και μέσα από την βοήθεια που παίρνει από τον κόσμο του, θα προσπαθήσει να επιβάλλει από νωρίς το ρυθμό του. Συνεπώς, για μας είναι πολύ βασικό να ξεκινήσουμε το ματς πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα», δήλωε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσιάρας ανέφερε: «Απέναντι στον Άρη ήμασταν πολύ καλύτεροι στην άμυνα και πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Ιδίως με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ που είναι μια ομάδα με σπουδαία ‘όπλα’ στην επίθεση, όπως είναι ο Χαραλαμπίδης και ο Μπάβτσιτς. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση, ώστε με υπομονή να δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για σουτ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.