Σπανούλης: Βρίσκουμε την ταυτότητα μας

Η βελτίωση και η καλύτερη αντίδραση του Ολυμπιακού από παιχνίδι σε παιχνίδι, ήταν αυτά στα οποία στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Η βελτίωση και η καλύτερη αντίδραση του Ολυμπιακού από παιχνίδι σε παιχνίδι, ήταν αυτά στα οποία στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, που απόψε σκόραρε 18 πόντους ενάντια στην Εφές, τόνισε ότι «είχαμε δύο αναπάντεχους τραυματισμούς, τον δικό μου  και  του  Λάζαρου.  Βρίσκουμε όμως πλέον την ταυτότητά μας. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά νέα παιδιά.  Μαθαίνουμε από  κάθε ματς και διασκεδάζουμε και  ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια».

Αναφερόμενος στο τι ακριβώς έκανε η ομάδα του απόψε στο παρκέ και πως τα κατάφερε να πάρει την παρθενική νίκη της στη φάση των «16» της φετινής Ευρωλίγκα, εξήγησε πως «ξέραμε ότι το πρώτο δεκάλεπτο είναι  το δυνατό  της Εφές και  ξεκινήσαμε δυνατά. Μετά η Εφές άλλαξε την άμυνά της σε ζώνη αλλά καταφέραμε και  αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την Εθνική ομάδα, με αφορμή την κλήρωση του Προολυμπιακού τουρνουά που διεξήχθη έγινε σήμερα, η απάντηση του ήταν: «Πιστεύω να είμαστε έτοιμοι. Το να βρεθεί  στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι  η ύψιστη τιμή για κάθε παίκτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.