Εμ(ΠΑ)π(Ε) κα(Ι) η Ναντ (video)

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκει δίχτυα 2 μέρες μετά τα εικοστά γενέθλιά του, η Παρί Σεν Ζερμαίν πέτυχε τη 15η νίκη της στο γαλλικό πρωτάθλημα και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από 2 σερί ισοπαλίες εκτός έδρας.

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκει δίχτυα 2 μέρες μετά τα εικοστά γενέθλιά του, η Παρί Σεν Ζερμαίν πέτυχε τη 15η νίκη της στο γαλλικό πρωτάθλημα και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από 2 σερί ισοπαλίες εκτός έδρας.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με κατοχή πάνω από το 70% για τηνΠαρί, αλλά ακόμη κι όταν βρίσκονταν διάδρομοι, ο Ντι Μαρία και ο Εμπαπέ, ολοκλήρωναν με βιασύνη. Χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Τούχελ τελείωσε το πρώτο μέρος χωρίς σουτ στην εστία. Η σπουδαιότερη ευκαιρία ήταν το πλασέ του Ντι Μαρία στο 30’, το οποίο έφυγε έξω. Η Ναντ χωρίς να απειλήσει, είχε το βαθμό της ισοπαλίας

Το δεύτερο μέρος είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς η Παρί ανέβασε την πίεσή της, με κυριότερο εκφραστή και πάλι τον Ντι Μαρία. Στο 58’ ακυρώθηκε με τη χρήση VAR το γκολ του Ντράξλερ, καθώς η μπάλα είχε περάσει άουτ στο γύρισμα του Βεράτι. Η λύτρωση ήρθε στο 68’, όταν από την εκτέλεση κόρνερ του Ντι Μαρία, ο Εμπαπέ ήρθε τρέιλερ στο δεύτερο δοκάρι καιμπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0. Ο Τσούπο Μότινγκ ήρθε με όρεξη από τον πάγκο, αλλά δεν είχε σωστές επιλογές, με αποτέλεσμα η Παρί να μην καταφέρει να αυξήσει το σκορ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΑΙΝ(Τούχελ): Μπουφόν, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Μενιέ(80’ Κέρερ), Ντράξλερ, Βεράτι, Ντι Μαρια(87’ Ντάνι Άλβες), Εμπαπέ, Καβάνι(80’ Τσούπο Μότινγκ)

ΝΑΝΤ(Χαλίλχοζιτς): Ταταρουσάνου, Παλουά, Εμποτζί, Ντιέγκο Κάρλος, Λίμα, Κουατένγκ(76’ Φάμπιο), Τουρέ, Κριν(74’ Τζιρότο), Μποσκίλια(78’ Γουαρίς), Ρονζιέ, Σάλα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.