Δέλλας: «Δεν μπορούμε να κερδίσουμε» (video)

Παρά την καλή εμφάνιση του Ατρομήτου, ο Τραϊανός Δέλλας επεσήμανε πως και πάλι η ομάδα του δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. «Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είμαστε ικανοποιημένοι» σχολίασε ο Άκης Μάντζιος.

Παρά την καλή εμφάνιση του Ατρομήτου, ο Τραϊανός Δέλλας επεσήμανε πως και πάλι η ομάδα του δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. «Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είμαστε ικανοποιημένοι» σχολίασε ο Άκης Μάντζιος. 

Η αρχική τοποθέτηση Δέλλα:

«Είναι από τα παιχνίδια που δύσκολα μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Δεν μπορώ να πω πως δεν παίξαμε καλά, αντιθέτως κάναμε πολύ γεμάτο παιχνίδι εκτός έδρας, είχαμε τον έλεγχο, παρόλα αυτά και πάλι δεν φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Ο χρόνος πιέζει πολύ, έχουμε παιχνίδι και πάλι σε μερικές μέρες και πρέπει να βρούμε τι φταίει και σε παιχνίδια που φέρνουμε στα μέτρα μας, δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Από δικό μας λάθος προήλθε το γκολ του Λεβαδειακού, κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά όταν δεν τις κάνεις γκολ δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Συνεχίζουμε».

Η αρχική τοποθέτηση Μάντζιου:

«Ήταν ένα ματς μέτριο στο α’ ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για ένα γκολ. Στο β’ ο ρυθμός άλλαξε με το γκολ που δεχθήκαμε, ισοφαρίσαμε γρήγορα και το παιχνίδι απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό με εκατέρωθεν φάσεις και θα μπορούσαν και οι δύο να έχουν σκοράρει. Έτσι όπως εξελίχθηκε και με την αποβολή απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, είναι ένα σημαντικός βαθμός. Η ομάδα είναι αγχωμένη, λείπει ένα αποτέλεσμα για να «λυθούν» και τα παιδιά. Θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι που έχουμε το Σάββατο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.