Στροφή στους ΠΑΟΚτζήδες

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές στα πρόσωπα της διοίκησης του ΠΑΟΚ και αναζητεί ανθρώπους που γνωρίζουν τη φιλοσοφία της ομάδας, για να αναλάβουν τα συγκεκριμένα πόστα.

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές στα πρόσωπα της διοίκησης του ΠΑΟΚ και αναζητεί ανθρώπους που γνωρίζουν τη φιλοσοφία της ομάδας, για να αναλάβουν τα συγκεκριμένα πόστα. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά φέρεται να κατάλαβε πως το πλάνο με τους ξένους τεχνοκράτες, δεν απέδωσε καρπούς στους «ασπρόμαυρους», καθώς αυτοί δεν κατάφεραν να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας και έτσι στρέφει την προσοχή του σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πρώην παράγοντες της ομάδας. 

Ήδη, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος ανέλαβε τη θέση του τιμ μάνατζερ, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και για τις υπόλοιπες θέσεις. Αλλαγή στην προεδρία δεν αναμένεται και ο Λούμπος Μίχελ, θα παραμείνει στη συγκεκριμένη θέση. Ο Σαββίδης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ και έχει ξεκινήσει να αναζητεί λύσεις, έτσι ώστε να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και να ξεπεραστεί το κακό κλίμα, που υπάρχει στην Τούμπα, τις τελευταίες ημέρες.

Στο θέμα του προπονητή, ο Σαββίδης είναι αποφασισμένος να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στον Ιγκόρ Τούντορ και πολλά θα εξαρτηθούν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως από την εικόνα που θα παρουσιάσει ο «Δικέφαλος» του Βορρά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς συνεχίζεται, με τον Κροάτη τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.