Ο Ολυμπιακός “βούλιαξε” την Μπούντβα

Ο Ολυμπιακός «ισοπέδωσε» 11-2 την Μπούντβα στο κολυμβητήριο του Πειραιά και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ της υδατοσφαίρισης.

 Ενας Ολυμπιακός βγαλμένος από τις καλύτερες στιγμές της ευρωπαϊκής του ιστορίας, «ισοπέδωσε» 11-2 την Μπούντβα στο κολυμβητήριο του Πειραιά και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ της υδατοσφαίρισης. Οι «ερυθρόλευκοι», εκτός της νίκης, ανέτρεψαν τη διαφορά της ήττας τους με 8-5 στο Μαυροβούνιο, στον πρώτο αγώνα, και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου. Πλέον οι πρωταθλητές κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση στα προημιτελικά, αρκεί να νικήσουν την τελευταία αγωνιστική στη Βάρη τη Βουλιαγμένη.

    Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνισή του στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, κυριαρχώντας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό μέσα στο νερό. Η Μπούντβα παρατάχθηκε χωρίς τους διεθνείς Μπργκούλιαν και Βούκσεβιτς, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την αξία της «ερυθρόλευκης» νίκης. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκε 3-0 στα μισά της πρώτης περιόδου και 6-1 λίγο πριν το ημίχρονο, ενώ συνέχισε χωρία να ελαττώσει ρυθμό και διέσυρε τους Μαυροβούνιους. Ο Νίκος Δεληγιάννης βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και ήταν σχεδόν ανίκητος κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην επίθεση οι Πειραιώτες παρουσίασαν εντυπωσιακή πολυφωνία, με χαρακτηριστικό στοιχείο ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαν σκοράρει από ένα γκολ έξι διαφορετικοί παίκτες!

    Πλέον ο Ολυμπιακός έχει το «πάνω χέρι» στην ισοβαθμία με τους Μαυροβούνιους (αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες έχουν από έξι βαθμούς) και προκρίνεται με νίκη επί της Βουλιαγμένης την τελευταία αγωνιστική ή με ισοπαλία, αρκεί να μη νικήσει η Μπούντβα την Πριμόριε Ριέκα.

    Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 3-0, 2-0

    Τα γκολ:

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουρίκης 3, Δελακάς 2, Φουντούλης 2, Μάζης, Κολόμβος, Μπλάνης, Κόλιανιν

    ΜΠΟΥΝΤΒΑ: Ράντοβιτς, Ντόντσιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.