Αρέσει στον Χιμένεθ ο Ρομέρο

Ο Χάιμε Ρομέρο φέρεται να έχει κεντρίσει τοε ενδιαφέρον του Μανόλο Χιμένεθ, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χάιμε Ρομέρο φέρεται να έχει κεντρίσει τοε ενδιαφέρον του Μανόλο Χιμένεθ, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Κόρδοβα εξετάζεται από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος αναζητεί έναν παίκτη, που θα αντικαταστήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ρομέρο είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ΑΕΚ και το περασμένο καλοκαίρι, όταν τελικά μετεγγράφηκε από την Οσασούνα στην Κόρδοαβα. Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως ο παίκτης μπορεί να αποχωρήσει και ως ελεύθερος από την Κόρδοβα. 

Παράλληλα, ο Χιμένεθ φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Μπρούκι, ο οποίος αγωνίζετια στην Αλαβές. Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» διαψεύδουν τα σενάρια για τον Τεέμου Πούκι, ενώ φουλάρουν για την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς από τον Εργοτέλη, για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.