Πληρώνει… και παίρνει ανάσα

Την Δευτέρα, λήγει η προθεσμία για την καταβολή χρημάτων στους Μαραγκουδάκη (3.300), Καραμανλή (3.500) και Μαζιώτη (7.000).

Την Δευτέρα, λήγει η προθεσμία για την καταβολή χρημάτων στους Μαραγκουδάκη (3.300), Καραμανλή (3.500) και Μαζιώτη (7.000).

Σε περίπτωση μη καταβολής των παραπάνω ποσών, η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα έχει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Σύνολο δηλαδή, -9 βαθμούς!

Πάντως, αν η ΠΑΕ δεν πληρώσει σήμερα τα ποσά και δεχτεί την ποινή, έχει την δυνατότητα εντός 5 ημερών να πληρώσει τις οφειλές και να της επιστραφούν οι βαθμοί. Το θέμα είναι που θα βρεθούν τα χρήματα. Άμεσος κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών τριών βαθμών, υπάρχει και από την τρίτη φάση επιτήρησης την οποία δεν πέρασε με επιτυχία τόσο η Πατρινή ομάδα, όσο και η Καλλιθέα με την Ζάκυνθο. Πάντως για την συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή υπάρχουν αντιδράσεις από τις ΠΑΕ, ίσως και να μην ισχύσει το -3. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλές «τρύπες» που πρέπει να κλείσει η διοίκηση.

Τα υπόλοιπα ματς των διεκδικητών της παραμονής στη Football League, έκατσαν «κουτί» στην Παναχαϊκή. Η 20η αγωνιστική, έφερε ήττα για τον Πανελευσινιακό, ισοπαλία ανάμεσα σε Αγροτικό Αστέρα και Πανσερραϊκό καθώς και ήττα της Ζακύνθου στα Χανιά από τον Κισσαμικό. Κάτι που σημαίνει ότι αν η Παναχαϊκή επιστρέψει σήμερα στα θετικά αποτελέσματα με μία νίκη κόντρα στη Καρδίτσα, μπαίνει και πάλι με αξιώσεις στην διεκδίκηση της παραμονής στο φετινό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.