Από εβδομάδα το θέμα του Δώνη

Αναβολή για την επόμενη εβδομάδα πήρε το θέμα του Γιώργου Δώνη για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Έλληνας τεχνικός περιμένει πρώτα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Αναβολή για την επόμενη εβδομάδα πήρε το θέμα του Γιώργου Δώνη για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Έλληνας τεχνικός περιμένει πρώτα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στην «πράσινη» ΠΑΕ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να οριστικοποιηθεί μέσω ΕΠΟ, η παραμονή του «τριφυλλιού» στην κατηγορία και παράλληλα να γίνουν γνωστές οι ποινές που θα ισχύσουν, από τη στιγμή που δε θα πάρει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. 

Επίσης, θέλει από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» εγγυήσεις για ομαλότητα στο θέμα των πληρωμών στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα όπως τα εφετινά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Δώνης αναμένεται να έχει επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα εντός της εβδομάδας και από την επόμενη εβδομάδα θα αναμένεται η απάντησή του στην πρόταση συνεργασίας του «τριφυλλιού». Στη συγκεκριμένη συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί και το οικονομικό για τη συνεργασίας των δυο πλευρών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.