Παναθηναϊκός ΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Μάθημα με Παπαθεοδώρου στην έδρα!

0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
25/04/2018 • 18:01
Μάθημα με Παπαθεοδώρου στην έδρα!
  • shares
Μία ιδιαίτερη... παράδοση μαθήματος πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (25/4) στην Αίθουσα Τύπου του “PAOK Sports Arena”. Ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος από τον περασμένο Μάιο έχει τον τίτλο του Επίκουρου Καθηγητή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στην προπονητική καλαθοσφαίρισης στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, κάλεσε τους φοιτητές του στην «ασπρόμαυρη» έδρα, προκειμένου να παρακολουθήσουν μάθημα διά στόματος Ηλία Παπαθεοδώρου, στο πλαίσιο των σπουδών τους.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στους φοιτητές, που έχουν πάρει την ειδικότητα του μπάσκετ και ουσιαστικά αποτελούν εν δυνάμει προπονητές, για θέματα τακτικής προσέγγισης, αλλά και για ζητήματα που αφορούν τη σχέση ενός προπονητή με τους αθλητές. Η ομιλία διήρκεσε μιάμιση ώρα και οι σπουδαστές ήταν αρκετά δραστήριοι, πραγματοποιώντας αρκετές ερωτήσεις στον εκτελόντα χρέη καθηγητή προπονητή του «Δικέφαλου».


Γράψτε το σχόλιο σας...