Ολική ανατροπή… (vid)

Με οδηγό τον Καστίγιο που πέτυχε δύο γκολ, ο Αρης κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση που είχε δημιουργηθεί από το τέρμα του Σουμπίνιο και να επικρατήσει του Λεβαδειακού με 2-1.

Με οδηγό τον Καστίγιο που πέτυχε δύο γκολ, ο Αρης κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση που είχε δημιουργηθεί από το τέρμα του Σουμπίνιο και να επικρατήσει του Λεβαδειακού με 2-1.

Ο Μανουέλ Μασάδο παρέταξε τον Άρη ως εξής: Ο Βελλιδης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Καζναφέρης, αριστερά ο Μίτσελ, στο κέντρο της άμυνας οι Σανκαρέ και Λαζαρίδης. Στα χαφ οι Καπετάνος και Φατί ,δεξιά ο Νέτο ,αριστερά ο Ακόστα και πίσω από τον προωθημένο Καστίγιο, ο Ουμπίντες.    

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τον Λεβαδειακό ως εξής: Κυριακίδης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μεντί, αριστερά ο Μουλόπουλος, στο κέντρο της άμυνας οι Λισγάρας και Τομάς. Στα χαφ οι Κόρμπος και Ζησόπουλος, δεξιά ο Φαβάλι, αριστερά ο Κοιλιάρας και πίσω από τον προωθημένο Βασιλείου ο Σουμπίνιο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να καταφέρνει να παγώσει το “Κλεάνθης Βικελίδης”, χάρη στην εξαιρετική ενέργεια που έκανε ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος κατάφερε να ξεφύγει από δύο αντιπάλους του και με εξαιρετικό αριστερό σουτ έκανε το 0-1. Το γκολ αυτό, δημιούργησε και νέα δεδομένα στον αγώνα, καθώς από εκεί που ο Αρης τον ξεκίνησε ως φαβορί, πλέον έπρεπε να βρει τους τρόπους για να μπορέσει να το γυρίσει.

Ο Λεβαδειακός από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα, έδειξε ότι πλέον θα έκανε τα πάντα προκειμένου να το διατηρήσει. Ετσι ουσιαστικά κλείστηκε στα καρέ του και προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις, προκειμένου εκεί να μπορέσει να χτυπήσει και πάλι τον αντίπαλό του.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς να γίνει τίποτα ιδιαίτερο, με τον Αρη να χάνει ευκαιρίες και να δείχνει ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το κενό στο κέντρο της άμυνας του Λεβαδειακού. Ενα κενό που διατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με του φιλοξενούμενους να χάνουν πολλές μονομαχίες, ειδικά στον αέρα, όμως και τον Κυριακίδη να καταφέρνει να μαζεύει σχεδόν όλες τις μπάλες.

Στην επανάληψη ο Μασάδο έριξε στον αγώνα τον Τρανταφυλλάκο. Η παρουσία του νεαρού δίπλα στον Καστίγιο, έδωσε τις απαιτούμενες λύσεις, καθώς ο Μεξικάνος βρήκε περισσότερο χώρο για να κινηθεί και να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Πράγματι, ο Καστίγιο έφτασε στην επιτυχία και ισοφάρισε για τον Αρη.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το παιχνίδι μεταφέρθηκε μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού. Κυριολεκτικά. Οι παίκτες του Αρη έκλεισαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και δεν του επέτρεψαν ούτε μέχρι την σέντρα να φτάσουν. Οι ευκαιρίες διαδοχικές και η αίσθηση πως θα έρθει και το δεύτερο γκολ, διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

Μοιραίο ήταν λοιπόν ο Λεβαδειακός να μην μπορέσει να φύγει από την Θεσσαλονίκη με θετικό αποτέλεσμα, καθώς ένα λεπτό πριν από την λήξη, ο Καστίγιο και πάλι βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη και να δώσει τελικό το υπεπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Πέμπτο διαδοχικό γκολ για τον Καστίγιο και ανάσα για τον Αρη, την στιγμή που ο Λεβαδειακός θα πρέπει να ψάξει σε άλλα παιχνίδια για να βρει τους πόντους που θα τον κρατήσουν στην κατηγορία.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 19η
Αγώνας: Άρης-Λεβαδειακός
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος, Κουρομπύλια

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο, Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ουμπίδες, Ακόστα.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Κοιλιάρας, Κόρμπος, Τόμας, Φαβάλι, Λισγάρας, Μουλόπουλος.

Δείτε τι δήλωσε ο Νικολακάκης του Λεβαδειακού πριν την έναρξη της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.