Παναθηναϊκός SuperfoodsΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Στα πιτς ο Μούρτος

0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
22/02/2018 • 20:38
Μούρτος
  • shares
Δεν φτάνουν οι απουσίες λόγω κλήσεων στις Εθνικές ομάδες στον Άρη, τώρα προκύπτουν και τραυματισμοί. Ο Σπύρος Μούρτος άφησε στη μέση τη σημερινή (22/2) προπόνηση των «κίτρινων» εξαιτίας ενοχλήσεων στο αριστερό ισχίο, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμη πιο δύσκολη η δουλειά της τεχνικής ηγεσίας. 

Ο αρχηγός του Άρη συμμετείχε εξ αρχής στο πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο ακολούθησε κανονικά ως ένα σημείο. Ακριβώς λόγω των ενοχλήσεων, όμως, αναγκάστηκε να βγει στα... πιτς, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Έκανε θεραπεία επί τόπου και μένει τώρα να φανεί, αν το συγκεκριμένο πρόβλημα τον κρατήσει κι άλλη μέρα ή άλλες μέρες εκτός δράσης. 

Θυμίζουμε ότι από τις προπονήσεις των «κίτρινων» αυτές τις ημέρες λείπουν οι Έλληνες διεθνείς, Αθηναίου και Μποχωρίδης, ο Μαυροβούνιος διεθνής, Μάρας, και ο Αυστριακός διεθνής, Ντουβιέ. Έτσι, το πρόγραμμα έχει προσαρμοστεί στους εναπομείναντες, οπότε τέτοιου είδους προβλήματα, όπως ο τραυματισμός του Μούρτου, δυσκολεύουν πολύ τη συνολική δουλειά που γίνεται στην ομάδα.  
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...