Πάει χωρίς άγχος ο ΚΑΟΔ

Ξέρει τι εστί Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Καλαφατάκης εξήγησε πως οι παίκτες του δεν πρόκειται να πάνε αγχωμένοι στο ΟΑΚΑ.

Ξέρει τι εστί Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Καλαφατάκης εξήγησε πως οι παίκτες του δεν πρόκειται να πάνε αγχωμένοι στο ΟΑΚΑ.

«Μετά από μια σειρά παιχνιδιών με ιδιαίτερη πίεση για το αποτέλεσμα, παίζουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος στο οποίο οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και να ξεκουραστούν ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε διαφορετικά όλη την εβδομάδα ξεκουράζοντας παράλληλα τους παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμών. Όλα αυτά δεν σημαίνουν βέβαια ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την σοβαρότητα που πρέπει», ήταν τα πράωτα λόγια του.

Όσο για το πως βλέπουν οι Δραμινοί την αυριανή αναμέτρηση, τόνισε ότι «από παιχνίδια σαν αυτό με τον Παναθηναϊκό μπορείς να κερδίσεις πολλά αν είσαι σοβαρός, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος, αλλά αντίστοιχα μπορεί να χάσεις κιόλας αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου δίνονται. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν τόσο αυτοί που θα βρίσκονται στο παρκέ, όσο και ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει».
 
Μισέλ: Αξίζουμε να βρισκόμαστε στην Α1

Αν και ο Παναθηναϊκός δεν ενδείκνυται για να δείξει ο ΚΑΟΔ τις αρετές του, ο Γκάι Μάρκ Μισέλ τόνισε πως σκοπεύουν να αποδείξουν ότι δε βρίσκονται τυχαία στην Α1. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όπως έδειξε και στο παιχνίδι στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε τόσο στο επιθετικό ταλέντο των παικτών του όσο και στην επιθετική άμυνα που παίζει, η οποία δεν σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις όσα έχεις σχεδιάσει. Θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία», επεσήμανε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.