Ζουρνατζίδης: «Το μέτρο της λογικής»

Ο team manager του ΠΑΟΚ απάντησε σχετικά με τα παράπονα του Προμηθέα για τη διαιτησία και σχολίασε το στόχο της τρίτης θέσης.

Απάντηση στα παράπονα που έκαναν οι άνθρωποι του Προμηθέα για τη διαιτησία μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Basket League (2/6), στην Πάτρα, έδωσε σήμερα ο team manager του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης. Επιπλέον, σχολίασε το στόχο της κατάληψης της τρίτης θέσης στην τελική κατάταξη του πίνακα της Basket League.  

Σε δηλώσεις τους στον Arena FM 89,4 τόνισε σχετικά με τη διαιτησία της πρώτης μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρησης: «Ο ΠΑΟΚ τη συγκεκριμένη στιγμή και ενώ εξελίσσεται μία κατάσταση με καταγγελίες στο ελληνικό μπάσκετ, στις οποίες εμπλέκεται και ο Προμηθέας, προσπαθεί να είναι όσο πιο διακριτικός γίνεται. Βάζουμε προτεραιότητα το καλό του ίδιου του αθλήματος και όχι μόνο της δικής μας ομάδας. Έχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους, δεν έχουμε βγάλει καμία ανακοίνωση, δεν έχουμε προσπαθήσει να εκμεταλλευθούμε όλο αυτόν τον τον ντόρο που γίνεται για την ομάδα του Προμηθέα και τον ιδιοκτήτη της.

Μην βρεθούμε, όμως, στην άλλη πλευρά, σε ένα παιχνίδι που πριν τη λήξη οι βολές ήταν 32-15! Μην τρελαθούμε δηλαδή τώρα… Άκουσα και κάποιες δηλώσεις από πλευράς του Προμηθέα και νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε το μέτρο της λογικής και της ηθικής. Εμείς κρατάμε διακριτική στάση, υπάρχουν διαδικασίες , άνθρωποι που ελέγχουν όλους τους μηχανισμούς εκεί όπου μπορούν να δικαιωθούν και οι καταγγελόμενοι και οι καταγγέλοντες. Αυτό θα πρέπει να γίνει με ήρεμη και ψύχραιμη κατάσταση. Να προστατέψουμε το προϊόν μας και να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Να κάνουν αυτοί που πρέπει τη δουλειά τους και να ρίξουν φως. Καλό είναι να μη μιλάμε για διαιτητές σε αυτή την κατάσταση».

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Πάτρα, είπε:  «Ήταν μία πολύ καλή νίκη κόντρα στον Προμηθέα. Εδώ που φτάσαμε όλη τη χρονιά, για αυτό παλεύουμε σε αυτή τη σειρά των αγώνων για να διεκδικήσουμε αυτή τη θέση, την τρίτη. Δυστυχώς, δεν δίνει κάτι, δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε. Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την περασμένη σεζόν και αφού το καταφέραμε αυτό, όσον αφορά στο πρωτάθλημα η χρονιά είναι επιτυχημένη. Τώρα να κάνουμε ακόμη μία υπέρβαση και να καταλάβουμε την τρίτη θέση».

Σχετικά με την κατάσταση στην οποία παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα, σχολίασε: «Η εικόνα μας από το Φεβρουάριο και μετά είναι καλή. Απλώς, στο συγκεκριμένο παιχνίδι βγάζοντας όλη την επιθυμία τους τα παιδιά να κερδίσουν, ήμασταν λίγο παραπάνω νευρικοί. Αυτό το αποδίδω στην παραπάνω επιθυμία που είχαν τα παιδιά. Αν το είχαμε αντιμετωπίσει όπως ένα παιχνίδι της κανονικής σεζόν, θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα».

Για το δεύτερο παιχνίδι με τον Προμηθέα, την ερχόμενη Τετάρτη (6/6) δήλωσε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτε και σε αυτές τις σειρές το άγχος το έχει αυτός που παίζει στην έδρα του. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και αποφασισμένοι, για να μην χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας που αποκτήσαμε μετά την πρώτη νίκη. Αυτός που παίζει στην έδρα του έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη και το άγχος, όμως, κι αυτό είναι γεγονός. Οι προπονητές το διαχειρίζονται καλά, αλλά και εμείς δίνουμε την ηρεμία στην ομάδα, για να πάρουμε τη νίκη».

Αναφέρθηκε και στην αξία της παρουσίας των οπαδών στο γήπεδο: «Νομίζω ότι θα έχουμε κόσμο. Το λαμβάνουμε από τα μηνύματα ικανοποίησης που παίρουμε για την ομάδα. Οι παίκτες πρέπει να ανταμειφθούν για αυτό που έχουν καταφέρει αυτή τη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.