Συγκρατημένη αισιοδοξία για Βέρνμπλουμ και Πούκι

Αισιόδοξοι πως σύντομα θα κλείσουν θετικά οι μετεγγραφές των Πόντους Βέρνμπλουμ και Τεέμου Πούκι εμφανίζονται οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, τις τελευταίες ημέρες.

Αισιόδοξοι πως σύντομα θα κλείσουν θετικά οι μετεγγραφές των Πόντους Βέρνμπλουμ και Τεέμου Πούκι εμφανίζονται οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές των «ασπρόμαυρων» με τους δυο Σκανδιναβούς ποδοσφαιριστές έχουν προχωρήσει αρκετά και απομένουν λεπτομέρειες, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δυο πλευρών. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ συνιστούν στους φιλάθλους λίγη ακόμα υπομονή, προκειμένου να ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια, πριν υπογράψουν οι δυο ποδοσφαιριστές στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να δώσει την έγκρισή του, για την ολοκλήρωση των δυο μετεγγραφών, τις προσεχείς ημέρες, όταν θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, για να συντονίσει από κοντά τις επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο και το θέμα των αποχωρήσεων από το ρόστερ της ομάδας. Οι Λεβέκ, Λέοβατς, Ζάιρο και Σάμπο βρίσκονται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των Μυστακίδη και Κάτσε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.