Συνάντηση πριν το draft για Πόποβιτς – Λέοναρντ

Συνάντηση που θα καθορίσει πολλά για το μέλλον των Σαν Αντόνιο Σπερς θα έχουν οι Γκρεγκ Πόποβιτς και Κογουάι Λέοναρντ πριν την βραδιά του draft (21/6), σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski του ESPN. Ως τότε, η διοίκηση του Σαν Αντόνιο δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία προσφορών για τον ολ-σταρ φόργουορντ, ο οποίος έπαιξε μόλις 9 παιχνίδια φέτος με τη φανέλα των Σπερς.

Συνάντηση που θα καθορίσει πολλά για το μέλλον των Σαν Αντόνιο Σπερς θα έχουν οι Γκρεγκ Πόποβιτς και Κογουάι Λέοναρντ πριν την βραδιά του draft (21/6), σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski  του ESPN. Ως τότε, η διοίκηση του Σαν Αντόνιο δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία προσφορών για τον ολ-σταρ φόργουορντ, ο οποίος έπαιξε μόλις 9 παιχνίδια φέτος με τη φανέλα των Σπερς. 

Η πρόθεση των «σπιρουνιών» είναι να συνεχίσουν να χτίζουν την ομάδα τους γύρω από τον Λέοναρντ, έχοντας τη δυνατότητα να του προσφέρουν supermax συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι. Εντούτοις όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της συνάντησης που θα έχει με τον προπονητή της ομάδας. 

Οι Σπερς έχουν πικ πρώτου γύρου (Νο.18) για πρώτη φορά από την επιλογή του Τιμ Ντάνκαν το 1997 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα ψάξουν έναν αθλητικό φόργουορντ. Ωστόσο αυτό ενδέχεται να διαφοροποιηθεί σε περίπτωση που ο Λέοναρντ αποφασίσει να ψάξει ένα διαφορετικό προορισμό, μακριά από το Τέξας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.