Παπαθεοδώρου: «Στην Πάτρα για το 3-0»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για ην αξία της σημερινής (6/6) νίκης απέναντι στον Προμηθέα και έθεσε τον αμέσως επόμενο στόχο.

Ικανοποιημένος είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε ότι ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος του σημερινού (6/6) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα Πατρών, στο PAOK Sports Arena. Δεν ήταν μόνο η δεύτερη διαδοχική νίκη των «ασπρόμαυρων» στη σειρά των μικρών τελικών της Basket League που τον έκανε χαρούμενο, αλλά και η εξαιρετική απόδοση της ομάδας του!

«Γνωρίζαμε τα θέματα του Προμηθέα, αλλά δεν ξέραμε το μέγεθος και την ποσότητα των προβλημάτων. Άλλες δύο φορές έχουν πετύχει μεγάλες εκτός έδρας νίκες με απουσίες, επομένως προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι ανάλογο της περίστασης. Ο Προμηθέας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά του ρόστερ, δεν φοβάται, άλλωστε, να το κάνει, το έκανε και με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που στο ημίχρονο ήταν στον πόντο», είπε αρχικά ο Παπαθεοδώρου.

Και συνέχισε: «Από ένα σημείο και μετά, δεν υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Εμείς αγωνιστήκαμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να σεβαστούμε αντίπαλο και εαυτούς μας. Θα πάμε στην Πάτρα για να κάνουμε το 3-0 και θα πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση!»

Για την κούραση που υπάρχει από όλη τη χρονιά δήλωσε: «Και οι δύο ομάδες είμαστε ένα επίπεδο πίσω σε ταχύτητα και ενέργεια. Η κρισιμότητα του αγώνα ήταν μεγάλη. Θέλαμε να σεβαστούμε την προσπάθειά μας, τον αντίπαλο και τον κόσμο γι’ αυτό συνεχίσαμε να παίζουμε όσο καλύτερο μπορούμε. Δεν ήταν εύκολο, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ήταν πολύ συγκεντρωμένα. Φτάσαμε τα 50 παιχνίδια με ατελείωτα ταξίδια, ενώ προηγήθηκαν δύσκολες σειρές με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με τον τρόπο που πρέπει».

Στο τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την παρουσία του Θοδωρή Καρρά: «Ο Θοδωρής Καρράς είναι ένας νέος παίκτης, που δουλεύει πολύ σκληρά. Του δώσαμε χρόνο συμμετοχής λόγω της παρουσίας των νεαρών παιδιών στον Προμηθέα. Έχουμε πιστέψει σε αυτόν και πιστεύουμε ότι θα μας δικαιώσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.