Ντέκο: «Η Πορτογαλία μπορεί να επαναλάβει την ιστορία»

Παρόλο που λίγοι τους συμπεριλαμβάνουν στους διεκδικητές του τίτλου, ο Ντέκο πιστεύει ότι η Πορτογαλία θεωρείται ένα από τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Παρόλο που λίγοι τους συμπεριλαμβάνουν στους διεκδικητές του τίτλου, ο Ντέκο πιστεύει ότι η Πορτογαλία θεωρείται ένα από τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Οι ημέρες δόξας του Euro 2016 δύσκολα θα μπορέσουν να επαναληφθούν για τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος στο Μουντιάλ που ξεκινάει σε λίγα 24ωρα, αν και ο γεννημένος στην Βραζιλία Ντέκο, «ψηφίζει» Πορτογαλία.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πιο δύσκολο σε σχέση με το Euro. Όμως η Ισπανία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και στη συνέχεια πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Η Γερμανία ήταν φιναλίστ και κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ιστορικά, ομάδες που έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες Ευρώπης μπορούν να πάρουν και το Μουντιάλ. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι` αυτό», είπε στο Omnisport ο Ντέκο, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Πορτογαλίας από το 2003 έως το 2010.

«Δεν θα ήταν λογικό εάν μια πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν βρισκόταν στα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Πορτογαλία μπορεί να επαναλάβει την ιστορία. Φυσικά συμφωνώ ότι είναι πιο δύσκολο, όμως η Πορτογαλία διαθέτει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Άρα δεν βλέπω τους λόγους για τους οποίους η Πορτογαλία δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα φαβορί. Για μένα η Πορτογαλία είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.