Η βασανιστική αναμονή του Ζίβκοβιτς

Τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ στη θέση «1» περιμένει ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΑΟΞ, ενώ το θέμα παρακολουθεί και η ομάδα.

Τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ στη θέση «1» περιμένει ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΑΟΞ, ενώ το θέμα παρακολουθεί και η ομάδα.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς πάνω από ένα μήνα τώρα! Ο Σέρβος τερματοφύλακας της Ξάνθης είναι δεδομένο ότι έχει πάρει το πράσινο φως από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου, για τη μετακίνησή του στην Τούμπα, όμως, υπό μία βασική προϋπόθεση.

Φυσικά, η προϋπόθεση αυτή δεν είναι άλλη από το να αδειάσει θέση γκολκίπερ στην «ασπρόμαυρη» ομάδα. Η τετράδα που αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ρέι, Γλύκο και Σιαμπάνη δεν χωρά άλλη προσθήκη αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν ένας από τους τέσσερις συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Η φημολογία για τους Πασχαλάκη και Ρέι είναι έντονη, ότι ενδιαφέρουν άλλες ομάδες και ότι γίνονται ενέργειες για να πάρουν μεταγραφή. Όμως, άλλο πράγμα η φημολογία κι άλλο πράγμα η πράξη. Κανείς δεν εγγυάται ότι κάποιος από τους δύο θα φύγει τελικώς από την Τούμπα.

Όπως και να έχει, για τον Ζίβκοβιτς, που δεν έχει χάσει παιχνίδι πρωταθλήματος δύο συνεχόμενες σεζόν στην Ξάνθη (ακόμη και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό, στο φινάλε της σεζόν που πέρασε, το οποίο έγινε σε… δύο ημέρες, είχε ξεκινήσει ως βασικός και τη δεύτερη ημέρα αλλάχθηκε), η αναμονή είναι δύσκολη. Κι αυτό, ενδεχομένως, να δημιουργεί και εκνευρισμό.

Όσο για τον ΑΟΞ, παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση και δεν έχει παρά να αντιμετωπίσει την όποια εξέλιξη –αν, βεβαίως, προκύψει εξέλιξη. Εφόσον παραχωρηθεί ο παίκτης, τότε θα γίνει κίνηση για απόκτηση άλλου τερματοφύλακα. Ειδάλλως, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η θρακιώτικη ομάδα θα πορευτεί ως έχει στη συγκεκριμένη θέση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.