Το ερωτηματικό της οικοδέσποινας

Η οικοδέσποινα του φετινού Μουντιάλ συνεχίζοντας την ποδοσφαιρική ιστορία της ΕΣΣΔ μετέχει για 11η φορά σε τελική φάση, 4η ως Ρωσία.

Η οικοδέσποινα του φετινού Μουντιάλ συνεχίζοντας την ποδοσφαιρική ιστορία της ΕΣΣΔ μετέχει για 11η φορά σε τελική φάση, 4η ως Ρωσία. Ο μίτος απλώνεται εξήντα χρόνια πίσω, όταν καταγράφηκε η πρώτη της συμμετοχή στα γήπεδα της Σουηδίας, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά.  Στην Αγγλία το 1966 κατετάγη τέταρτη, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη της μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

Ως Ρωσία δεν έχει καταφέρει στις προηγούμενες τρεις συμμετοχές της (1994 ΗΠΑ, 2002 Κορέα/Ιαπωνία, 2014 Βραζιλία) να προκριθεί από τον όμιλο κι ευελπιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. 

Κάνει αρχή κόντρα στη Σαουδική Αραβία, ακολουθεί η Αίγυπτος και κλείνει το πρόγραμμα του ομίλου απέναντι στην Ουρουγουάη. 



ΑΣΤΕΡΙ

Εν τη απουσία του Αλεκσάντρ Κοκόριν η Ρωσία αναζητά το «αστέρι» της. Ο Φεντόρ Σμολόφ που αποτελεί την αιχμή του δόρατος της Κράσνονταρ την τελευταία τριετία, έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ ήταν δεύτερος φέτος, με ένα γκολ λιγότερο, πίσω από τον Κουίνσι Προμές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο 54χρονος Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Ρώσων τον Αύγουστο του 2016 με στόχο τη διάκριση στο επικείμενο Μουντιάλ. Έχει καθίσει μεταξύ άλλων στον πάγκο της Σπαρτάκ και της Ντιναμό Μόσχας, ωστόσο οι τίτλοι του και μάλιστα σε νταμπλ καταγράφηκαν τη σεζόν 2015/16 στον πάγκο της Λέγκια Βαρσοβίας. 

ΠΟΡΕΙΑ

Απέφυγε, ως διοργανώτρια, την προκριματική διαδικασία.

  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.