Ικανοποιημένος ο Φραγκιάς

Απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βασίλης Φραγκιάς.

Απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο τεχνικός του Κολοσσού αναγνώρισε την αξία των παικτών του Παναθηναϊκού ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια που έχει η ομάδα του.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε στα 40 λεπτά να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Όταν πλησιάζαμε στο σκορ, η άμυνα και η αξία των παικτών του Παναθηναϊκού δεν μας επέτρεπε να περάσουμε μπροστά. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, δεν μπορώ να έχω παράπονο. Ο Παναθηναϊκός έχει σαφέστατα πιο δυνατά κορμιά, μας έβγαλε έξω από τα “plays” μας, μας έσπρωξε και νομίζω ότι κάναμε ότι μπορούσαμε για να σταθούμε αντάξιοι απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έχει κυριαρχήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Φραγκιάς και συμπλήρωσε:

«Για μας έτσι κι αλλιώς ο στόχος δεν ήταν το σημερινό παιχνίδι. Ξεκινάμε το β’ γύρο, μ’ ένα δύσκολο πρόγραμμα και ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Το σημαντικό είναι να δούμε πώς θα τα καταφέρουμε, γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε τόσο δυνατά παιχνίδια σε λίγες μέρες. Το ρόστερ μας δεν είναι τόσο μεγάλο, ώστε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Να ευχηθώ στον Παναθηναϊκό ότι καλύτερο για τη συνέχεια. Είναι τιμή για το ελληνικό μπάσκετ, οι ομάδες μας να πηγαίνουν καλά».

Από την πλευρά του ο Νίκος Λιακόπουλος ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια. Εμείς κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, σ’ ένα παιχνίδι γιορτή για μας. Θέλαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Θέλαμε παράλληλα να διασκεδάσουμε το παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Πιστεύω ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.