Σισέ:«Ο Μανέ είναι απολύτως μοναδικός γιατί είναι τόσο απρόβλεπτος!»

Στην αξία του Σαντιό Μανέ υποκλίθηκε ο προπονητής της Εθνικής Σενεγάλης, Αλιού Σισέ. Η Σενεγάλη θα παίξει το πρώτο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το 2002, καθώς ο 26χρονος Μάνε και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν την Πολωνία στη Μόσχα.

Στην αξία του Σαντιό Μανέ υποκλίθηκε ο προπονητής της Εθνικής Σενεγάλης, Αλιού Σισέ.
Η Σενεγάλη θα παίξει το πρώτο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το 2002, καθώς ο 26χρονος Μάνε και οι συμπαίκτες του  θα αντιμετωπίσουν την Πολωνία στη Μόσχα. 

«Ο Mανέ είναι μοναδικός και δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιονδήποτε άλλο παίκτη της Σενεγάλης. Μπορεί να κάνει τη διαφορά», δήλωσε ο 42χρονος τεχνικός.
«Είναι ήδη ένα από τους καλύτερους παίκτες, κανείς δεν μπορεί  να πει ότι δεν είναι. Παίζει σε ένα από τα πιο μεγάλα κλαμπ  στην Ευρώπη. Είναι απολύτως μοναδικός γιατί είναι τόσο απρόβλεπτος, αυτό είναι που τον κάνει εξαιρετικό».
Ο Σισέ, που πέρασε τέσσερις σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μπέρμιγχαμ και την Πόρτσμουθ, τόνισε ότι είναι στο χέρι του Μανέ, αν θα μείνει στη Λίβερπουλ.
Ο Mανέ έχει σημειώσει 33 γκολ σε δύο σεζόν από τότε που μετακόμισε στο Άνφιλντ για 34 εκατομμύρια λίρες από την Σαουθάμπτον. Ο Σισέ δήλωσε σίγουρος ότι η Αφρική θα δει κάποια στιγμή μια ομάδα από την ήπειρο να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.