Καλύπτει τα κενά ο Πανιώνιος

Τις... τρύπες στο ρόστερ που άφησαν οι Ελευθερόπουλος, Κουμορτζί αναμένεται να καλύψει άμεσα ο Πανιώνιος...

Η απόφαση του Ελευθερόπουλου να… κρεμάσει τα γάντια του στη μέση της σεζόν, έφερε έναν ακόμα πονοκέφαλο στους ανθρώπους του Πανιωνίου. Με το διάβασμα της ανακοίνωσης του 35χρονου γκολκίπερ, οι διοικούντες των «κυανέρυθρων» άνοιξαν τις ατζέντες τους, ξεκινώντας το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, ο νέος τερματοφύλακας αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό του Πανιωνίου την επόμενη εβδομάδα και να είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός, αν προκύψει κάποιο απρόοπτο. Η θέση του τερματοφύλακα όμως δεν είναι η μοναδική που… καίει τον Πανιώνιο, αφού πρέπει να καλυφθεί και το κενό του Μπερνάρ Κουμορτζί, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Ντιζόν.

Δύο λύσεις που δεν είναι και πολύ μακριά από τα «κυανέρυθρα». Πάντως, για να προχωρήσει οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση των Νεοσμυρνιωτών, θα πρέπει να δώσει το ΟΚ ο Άκης Μάντζιος.
Δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται και ο δανεισμός του Γιάννη Ζαραδούκα από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Επίσης, μετά το προσύμφωνο με τον Χόρχε Πίνα και τις πληροφορίες που θέλουν τον η ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει συμφωνήσει με τους Ρόβα, Κουλουχέρη, ο Πανιώνιος θα… ψαχτεί και για επιθετικό, αφού μοναδική λύση τούτη τη στιγμή για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Νιάζι Κούτσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.