Ισόπαλο το ντέρμπι

Τότεναμ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τότεναμ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα δύο γκολ σημειώθηκαν νωρίς, με τους «μπλε» να αποφεύγουν την ήττα, αλλά να μένουν χωρίς νίκη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από το 2007.
 
Ο Αντεμπαγιόρ στο 8′ από ασίστ του Μπέιλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ για την ομάδα του Βίλας Μπόας ισοφάρισε ο «συνήθης ύποπτος», Στάριτζ, στο 23′ με δημιουργό του γκολ τον Κόουλ. Η Τότεναμ έμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, εννιά πόντους μακριά από την κορυφή, αλλά και με παιχνίδι λιγότερο.
 
Η Τσέλσι από την άλλη, που είχε και δοκάρι με τον Ντρογκμπά στο πρώτο ημίχρονο, βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα «σπιρούνια» με δύο βαθμούς λιγότερους και με τις ελπίδες της για τον τίτλο να εξανεμίζονται μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία ματς.
 
TOTENAM: Φρίντελ, Γκαλάς, Κινγκ, Ασού Εκότο, Μπέιλ, Γουόκερ, Φαν Ντερ Φάαρτ (46′ Παβλιουτσένκο), Μόντριτς, Πάρκερ, Σάντρο, Αντεμπαγιόρ
 
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Μποσίνγκβα, Ιβάνοβιτς (33′ Φερέιρα), Μίκελ (45’+3′ Ρομέου), Μεϊρέλες, Ραμίρες, Ντρογκμπά (77′ Τόρες), Στάριτζ, Μάτα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.